Skandinaviske udtalelser

Internationale udtalelser

“Dedikeret, hjertevarm, omhyggelig og etisk professionel i sit arbejde er for mig kodeord i forhold til hvad Søren står for. Jeg kender ham både som underviser, SoulFlow guide, forfatter, spirituel mentor og menneske, og han har så meget viden og erfaring, han altid deler med gejst, dybde og indfølingsevne, – jeg lærer altid noget af ham.”

– Sonja Daugaard (Selvstændig konsulent)

”Ved Sørens varme imødekommenhed, ro og nænsomme væren, tages jeg ved hånden og guides gennem indre veje til de mest dyrebare Universer. Jeg bringes tættere på min sande natur. En opmuntring gennem kærlig vejledning af højeste kvalitet, der alt sammen skabes ud fra et yderst autentisk og tillidsfuldt rum.”

– Lone Arnoldus (www.remedium.dk & SoulFlow Guide)

”Søren evner at formidle komplekst stof på en let forståelig måde. Hans ordvalg er inspirerende og åbner én op til at sanse det, der siges. Søren bobler over af stor entusiasme for det, som han underviser i. Søren har en mega-fin indfølingsevne. Han guider blidt og nænsomt én ind i centrum af det, som delpersonligheden/mønstret handler om. Han bruger ord, som først forløser delpersonligheden fra sin lidelseshistorie og dernæst løfter dp op i lyset. Søren skal opleves som guide – først da forstår man, hvor kyndigt han guider. Mens han ser klientens udfordringer, gør han brug af sin omfattende viden og indsigter på en sådan måde, at man som klient virkelig føler sig både set og løftet. Sørens måde at coache på gør, at man som klient vender tilbage til hverdagen med overraskende nye perspektiver. Hverdagen er allerede blevet til et bedre sted at være.”

– Kurt Lindekilde (Læge, forfatter og spirituel psykoterapeut – www.lindekilde.dk)

”Når man rejser med Søren ind i hans levende landskaber enten i form af undervisning, som spirituel coach eller SoulFlow Guide, kan man være sikker på at kufferten er pakket med visdom, glæde, kreativitet og humor. Man føler sig holdt i kærlige hænder, hvor der er masser af plads til at sprælle og danse. Der er altid højt til himlen og en jordisk dybde i hans tilgang. Hans nærvær, timing og autenticitet forenes smukt med både logikken og poesien som altid går hånd i hånd. ”

– Eva Søborg Larsen (SoulFlow Guide)

”Jeg oplever Søren som et hjerteligt menneske, som kan rumme alle emner uden fordømmelse. Jeg kunne skrive meget om hans væremåde, men det der fanger mig mest er hans nærvær, hans humoristiske sans forbundet med etik og en professionel tilgang til klienten. Han tilgodeser helheden af dig som menneske. Hans kendingsmelodi er: der bor en sjæl i en krop – himlen er på jorden – dine fysiske behov og følelser er ligeså vigtige og skal tilgodeses som din sjælelige og åndelige kerne. Hans stor viden og forskning indenfor teosofien og hans moral udruster ham med en skelneevne indenfor den spirituelle verden. På den måde formidler Søren mig en ro og sikkerhed som klient, som kursist og i min egen rolle som terapeut. Jeg kan trygt og varmt anbefale Søren som spirituel coach, superviser, SoulFlow-guide og underviser. Jeg bruger Sørens støtte privat i min egen livsproces og som inspirator i mit eget virke som SoulFlow-guide og underviser.”

– Birgit Bilde (Kinesiolog og SoulFlow Guide)

“Igennem et halvt år har jeg modtaget sessioner og undervisning hos Søren. Det har været et fantastisk givende forløb, som fortsætter, da hver session har medført gennemgribende, positive ændringer i relationen til mig selv og andre. Søren er i kontakt med sin indre glæde, intuition, medfølelse og styrke i en grad, som har gjort mig tryg til at åbne fuldstændigt op og få hjælp til at transformere gamle mønstre. Jeg læser til psykoterapeut og giver Søren mine varmeste anbefalinger som underviser, forfatter, mentor og SoulFlow guide. En stor og rungende tak af hele mit hjerte!”

– Mona Hawthorn Andersen (ID-Psykoterapeut-studerende)

”Igennem mine sessioner hos Søren har jeg været på fantastiske indre rejser i min underbevidsthed, som hver gang har ført mig i kontakt med sider af min personlighed, som gerne ville frem i lyset. Det er hver gang et meget kærligt og højtideligt møde med mine begrænsninger/problemer. Jeg kan kun anbefale alle der ønsker at arbejde med sig selv, at prøve denne fantastiske mulighed for personlig og åndelig vækst.”

– Niels Nielsen (Direktør, Aarhus)

”Søren har en særligt åben dansende blid power i SoulFlow-sessioner, der kan få ens ydre JA, til at forvandle sig til et klingende indre JA til rejsen tilbage til sig selv. Han ser så klart, præcist og langt. Hans rolige nærvær i sessionen er båret af en kærlig lethed og boblerier, der udfolder og tilfører ny energi på rejsen og i processen. Med hans nærvær formår han at skabe en følelse af at være helt hjemme i sig selv – selvom vi er på opdagelsesrejse sammen – dybt og langt ude bag det ubevidstes horisonter.”

– Joan Kragh (Sanger og Terapeut)

”Jeg har fulgt Søren og hans undervisning siden 2010 og har været en stor og taknemmelig fan lige siden. For uanset om man vælger et enkelt foredrag, et weekendkursus, en uddannelse eller en personlig session hos Søren, er man altid sikker på at blive inviteret med ud på en spændende rejse, der favner både i højden og i bredden, og som kan føre én så langt man selv vil tillade det. Her mødes man nemlig med en særlig varme og imødekommenhed over for menneskets vilkår, der tilbydes én i en levende strøm af filgran fortællerkunst rig på finkalibrerede, rammende beskrivelser og kompetente fortolkninger af Det Store Livs mange udtryk. En dygtig, indfølende og nærværende formidler byder Søren på en imponerende overflod af viden og formår at slå en levende symfoni af toner an hos de fleste, der er åbne for at modtage. Her skabes og males med de smukkeste farver og udtryksformen dyrkes i sit bredest mulige spektrum fra det avanceret filosofiske og dybt eftertænksomme til det mest gakkelakkede og uhøjtideligt afslappede, som altid rører med sin uforbeholdne nærværelse, kærlige lune og ægte engagement.”

– Sveta Ozol (SoulFlow Guide)

“Jeg har kendt Søren gennem mange år som både foredragsholder, underviser, SoulFlow guide og coach. Det helt særlige ved Søren er hans evne til at formidle omfattende og dybt stof med en usædvanlig lethed og klarhed. Søren besidder en enorm viden på det spirituelle felt. Men da Søren er et moralsk, kærligt og ærligt menneske er hans tilgang til ethvert menneske indfølende og omsorgsfuldt og hans arbejde fremstår i det hele taget troværdigt. Jeg anbefaler varmt Søren til enhver der arbejder med at opnå større indsigt i verden og i sig selv.”

– Lærke Sadolin (Program Manager, Uddannelsessektoren)

“Jeg kender Søren både som inspirerende og indsigtsfuld forfatter, underviser, guide/vejleder og som et varmt og imødekommende menneske.
Der er en glæde og et nærvær i alt, hvad Søren beskæftiger sig med, og det smitter af på omgivelserne. Han er en gudbenådet formidler både på skrift og i tale, og hans sans for og glæde ved det poetiske præger hans forfatterskab og undervisning og i det hele taget hans måde at være i verden på. Alt dette kombineret med en omfattende intuition betyder, at man altid føler sig tryg og i exceptionelt godt, inspirerende og lærerigt selskab med Søren. Jeg kan kun give Søren min varmeste anbefaling.”

– Lenette Jul Nielsen (Oversætter og SoulFlow Guide)

“Søren er en fantastisk inspirasjon å jobbe med! Han er uten tvil en meget kunnskapsrik mann, med en glimrende formidlingsevne, men det som utmerker Søren er hans lekne, inspirerende og inkluderende måte å formidle det han ibor, til oss rundt seg. Jeg håper jeg får anledningen til å jobbe med Søren igjen, og ser allerede fram til det!”

– Anne Sloth Dieserud (Psykoterapeut, JivaU coach og daglig leder for Norsk Institutt for Psykosyntese www.psykosyntese.no)

“Jeg møtte Søren for første gang når jeg begynte på min Energipsykologi utdannelse der han er lærer. Jeg følte umiddelbart at han kunne romme hele meg og at jeg kunne være meg selv fullt og helt. Det er en stor kjærlighet i feltet til Søren. Har også fått oppleve å ta del i hans indre verden av visdom og kunnskap, som han deler på en lettfattet og livlig måte. Det lyser igjennom at det er en enorm kunnskap om både himmel og jord som bare ligger å venter på å bli delt ut og jeg gleder meg til å ta del i fortsettelsen, og er gjerne med på aktiviteter og/eller flere utdannelser som Søren holder.”

– Krestine Pettersen (Psykosyntese psykoterapeut og Energipsykologi veileder/JivaU/coach www.bryggen-psykoterapi.no)

“Søren Hauge er en fantastisk underviser. Han er en kunnskapsrik, interessant og levende formidler. Søren er en varm person, med stor ydmykhet og respekt for de mennesker han treffer på sin vei. Han har hjertet med seg i alt han er og gjør, og jeg er veldig takknemmelig for å ha opplevd han både som lærer og som kollega”

– Mariann Marthinussen (Psykosyntese, terapeut, coach, faglig veileder og underviser)

“Det har vært en stor glede og en fornøyelig tid å ha hatt Søren som underviser i Energipsykologi og formidler av det fantastiske verktøyet JivaU. Hver og en er unik, og det komplekse i det, klarer Søren å forklare så lekende lett med hele sitt spekter av kunnskap, glede, kjærlighet, mangfoldige formidlingsevne og unike seg. Han fremstår så tydelig og så ærlig inkluderende at det skaper en naturlig atmosfære og trygghet for å være naturlig deltagende med sitt unike seg.”

– Inger Kolberg (Veileder i Energipsykologi og JivaU Coach)

“Gjennom utdannelsen som veileder i energipsykologi har jeg hatt den store glede av å ha Søren Hauge som lærer. Søren er en dedikert og inspirerende underviser som med sterk tilstedeværelse, levende kroppsspråk, humor og stor hjertevarme har delt av sin dype innsikt og kunnskap om energipsykologien. Han har evnen til å formidle kompliserte temaer på en forståelig måte. Stor takk til Søren!”

– Kristin Vonheim (Ph.d spesialpedagog, veileder i energipsykologi/JivaU-coach)

“Jag lärde känna Sören på en utbildning i energipsykologi i Oslo våren och sommaren 2016. Det blev en djupare resa än jag kunnat ana, både för mig i min professionella gärning och för mig personligen. Jag fick många och djupa insikter till mitt fortsatta arbete med klienter, mycket tack vare det stora arbete som Sören och hans kollega Kenneth Sörensen gjort med att systematisera ett brett bakgrundsmaterial med många bottnar, till ett grundat och begripligt arbetssätt för coachning eller som en del i samtalsterapi. För mig personligen blev det också ett igenkännande av hela mitt väsens uttryck genom personligheten. Det var som att sätta ord på något jag redan inom mig visste. Det känns som något viktigt att förvalta. Det är också så lätt att skratta tillsammans med Sören, han sprider en smittsam upptäckarglädje i arbetet med att lära känna en människas olika uttryck genom energipsykologins mångfacetterade linser. Han synes ha svar på alla frågor, intet är honom främmande eller okänt och som guide utstrålar han en ständig och glädjefylld nyfikenhet i utforskandet av de stora existentiella frågorna som ”vem är jag och hur vill jag visa mig för världen?” Jag kan varmt rekommendera både Sören och utbildningen i energipsykologi.”

– Ann Marie Lamb (Senior Advisor, coach, psykosyntesterapeut PsA)

“Søren Hauge er en dedikert og hjertevarm underviser. For meg har det betydd enormt mye at han byr på seg selv i undervisningen, og med sin kreativitet og lekenhet formidler han selv det tyngste stoffet på en begripelig måte. Han er solid, 100% engasjert og hans kunnskap vil jo ingen ende ta. Det er lett å være student i hans spennende, men dog avslappende atmosfære.”

– Sølvi Raastad (Veileder i Energipsykologi / JivaU Coach)

“Jeg føler en dyb taknemmelighed over at min vej i livet krydsede Sørens. Jeg har haft glæden af at opleve Søren i flere professionelle og private sammenhænge. Han har en fantastisk evne til at balancere sin faglighed og viden med hjertevarme, empatisk nærvær, positivitet og passion. Med sin menneskelige og faglige indsigt skaber Søren et spændende og magisk rum for personlig indsigt og udvikling. Hans passion og tilgang til livet og til arbejdet med det spirituelle er inspirerende og opløftende, og jeg vil til enhver tid give Søren mine bedste og varmeste anbefalinger.”

– Marianne Milton Bache (Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut, Spirit Medium – www.marianne-miltonbache.com)

“Sjældent har jeg følt mig så tryg og rummet, som i mine SoulFlow sessions med Søren Hauge. Han insisterer på at alt, hvad jeg rummer, har et kærligt udspring. Og det i sig selv er utroligt inspirerende og healende på et dybt plan, for ikke at tale om, hvad hans metode har givet mig af muligheder for at møde mig selv med rummelighed, kærlighed, forståelse og tilgivelse. Af hjertet tak for at hjælpe mig og Altet med at heale i den kærligste omsorg!”

Elvirah Lafay, Grafisk Kunstner – www.flyingvisioncraft.com

“I have had the pleasure of knowing Soren as a friend and colleague for over a decade. During this time, I’ve been impressed with many things about him–his knowledge of the spiritual path, his insights and wisdom, his skill as a teacher, his wit and good-humor, his integrity and his genuineness as a person–but perhaps most of all, I admire his ability to keep growing and to explore new territory beyond the boundaries of what has been familiar. He doesn’t rest on his accomplishments or his past knowledge but keeps challenging himself to open up new directions. To me, this is essential in a spiritual teacher since the sacredness of the world is always revealing itself in new ways. Soren is a pioneer and a guide, and one whom I trust wholeheartedly. I am proud to call him my friend.”

– David Spangler (Spiritual Teacher, Author, co-founder of Lorian Association)

“It is easy to be in awe of someone like Søren with his resume’ of accomplished author, spiritual teacher, and wise counselor. Read his work – you will be rewarded. But to meet him is to instantly feel at ease and to be in the company of a friend. He combines the joy of a child, the energy of a teenager and the sagacity of an elder. Søren is adept at navigating the otherworlds while opening our eyes to the beauty and magic of our everyday world.”

– Jeremy Berg (Author, Artist, Owner of Lorian Press)

“Søren is a bold explorer of those inner realms of consciousness and dimensions of reality that comprise our sacred planetary eco-system. His joyful and insightful approach calls forth new perspectives and awareness in those who travel with him.”

– Michael Lindfield (President, Meditation Mount, Ojai California)

”Søren and I are colleagues and companions in a shared field of interest and dedication: psychology from the side of the soul and for the soul. What I have always appreciated in him is his commitment to connect an expanded and inclusive vision of life with the practical, simple, daily life as human being: a fulfilled multidimensionality which is quite rare and that makes him able to accompany people contacting their higher potentialities and to apply them in ordinary life. Another aspect of Soren which has touched me since the very first moment I met him is his smile: I would say the art of smiling as pure expression of the joy which he irradiates around him, to his friends and for sure to clients and groups as well.“

– Marina Bernardi (Psychologist, Teacher, President for Community of Living Ethics, Città della Pieve, Italy)

“Søren Hauge is a distinguished author and teacher of the Ageless Wisdom. I have been privileged to collaborate with Søren for a number of years and have always been impressed by his unusual ability to bring the Great Teaching to his students—with clarity, simplicity, inspiration, loving-understanding and humor! While his esoteric knowledge is definitely extensive, it is his big, open heart which makes him a living example of the Teaching he conveys. This is a winning combination and his student blossom in knowledge, love and wisdom under his care.”

– Michael Robbins, Ph.D. (President: University of the Seven Rays and Seven Ray Institute, Director: Morya Federation)

“Søren is a truly good human being and a consummate teacher. He shares his experience of the inner realms and love of the natural world from a deep wise heart, and an open willingness to be thoughtfully present. When you are with him, he is there, interested, curious, generous, honoring. He is a great story teller, rambunctiously spontaneous and often infectiously funny. In a group and in his writing, Søren has that rare ability to see the big picture, organize the details within it, and still remain open to an intuitive flow that is generating itself in the moment. I would learn something powerful from any class he teaches, find myself expanded by any talk he gives and any book he writes. And I love to go for walks in the woods with such a good friend of the earth!”

– Rue Anne Hass (www.intuitivementoring.com)

“I have known Soren Hauge for many years and he has proven himself to be a dedicated, heartful server of humanity in a multitude of different dimensions, including outlining the history of the higher help humanity as has received from the spiritual Masters and the nature beings that surround us, teaching many people the fundamental truths of who we are as spiritual beings and our place in the Divine Plan, and a deep interest in spiritual psychology which he has developed to a very high level with his SoulFlow training. I have always found him to be a person of the highest integrity, with deep, heartfelt love for humanity, a clear soul, mind and heart focus on how to move our planet forward to its next stage of evolution. He is a true server and a gift to the world.”

– Gordon Asher Davidson (Author of The Transfiguration of Our World, The Practical Visionary and Spiritual Politics)

“To know Soren is to know the potential that lives in each of our hearts to be whole, fully incarnate human beings on planet Earth. For he radiates this potential and wholeness himself – in his teachings, his inspired writings, and especially in his warm and passionate presence of being. I am so grateful to call Soren my friend and colleague, and to share, in his own words, “the Call of the Wild, Green Heart.” (The Wild Alliance.) When the demands of daily existence are too much, and I forget my own depths of wisdom and creativity within, Soren’s work reminds me of who I really am. I turn off the computer and open the “doors.” I sing and dance. I kneel in the forest in dappled light. I walk with waves on windswept shores. I return to my source, my wholeness. I give thanks to All who know me and who are always – joyfully, lovingly – calling me, calling all of us, Home.”

– Lucinda Herring (Home Funeral Consultant, Guide & Director, ordained minister)

“Søren Hauge is a teacher and soul-friend whose presence if full of love, light and wonder. He embodies the depth of his own visionary life with humility, wisdom and joy. What a gift to know him! “

– Deborah Koff-Chapin (www.touchdrawing.com)