DEEP PEACE

Åbning til den Dybe Fred i december

8-9. december 2018 i Lejre

Med Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen

_______________________________

I DEN DYBE FREDS RUM

Velkommen til en ganske særlig fordybelsesweekend med særlig åbning til december måneds helt specielle freds- og lysværen. Vi vil læne os ind i den helt specielle atmosfære på Vibevadgaard, og hele weekenden vil være en dyb indånding med særligt fokus på nænsom åbning til nydelse og fordybelse, hvor alle sanser bliver inddraget, og hvor julens indre magi får plads. Der vil være meditation, musik, sang og stilhed, opladende kropsrum og helt enkle ritualer, der giver mening og åbner til den dybe fred.

OPVÅGNEN FRA GLEMSLEN

Vi taber let kontakten med det helt indlysende, det forhold til livet, som vi kom til verden med, og som gradvist blev aflært, da vi blev ført ind i normernes, vanernes og konventionernes verden. Genopvågningen til livets magiske dimension er i virkeligheden at slippe aflæringen og begynde at bevidstgøre det mest naturlige i livet, som er selve det under at være tilstede, at betages og at være åben for det mirakuløse – uden forbehold. Det er denne dimension i vores naturlige væren, som vi samler os om i løbet af weekenden.

SANSER, SIND OG SJÆL

I løbet af de to dage vil vi åbne til et magisk rum, hvor alle vores sanser får omsorg og opmærksomhed – smag, lugt, følelse, hørelse og syn bliver nænsomt berørt og vi sætter julemysteriet stævne som en universel, indre begivenhed, der åbner sindet for livets nye begyndelser og muligheder, og som giver hjerte og sjæl plads. Musik, afspænding, meditativ sang og enkle ritualer vil blandes med poesi, fortællinger og duftende stilhed. Rejsen fører os ind til det rum, hvor stjernehimlen åbner sig, og hvor vi genhusker det glemte og møder det evigt ufødte, der uophørligt fødes i os. Det er en rejse, som aldrig hører op, men som særligt tydeligt kommer i fokus i tiden omkring midvinter, hvor alt det ydre stilner og giver plads til livets nøgne essens.

STEDET

Kurset er åbent for alle. Det foregår på Vibevadgaard i Lejre, et sted vi har fået et ganske særligt forhold til, og som har en helt speciel beliggenhed i det usædvanligt smukke  og levende Lejre-landskab. Gården danner en stemningsfuld ramme om weekenden, og det centrale rum har en særegen kvalitet af dybde og stilhed, som er i fineste samklang med kursets tema. Det omgivende landskab er en vital del af Sjællands hjerte og det er let at opleve det som et større rum, der omslutter os i vinterens dyb.

UNDERVISERNE

Søren Hauge: Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England og Færøerne, og i 2018 til Irland, hvilket bliver i samarbejde med bl.a. Sussie Luscinia Nielsen. Søren har i mange år arbejdet med årskredsløbets 8 solhøjtider – og han har delt noget af det i lydfilerne, Julens Sjæl, som har inspireret mennesker siden 2015. De kan ses her: http://sorenhauge.com/begivenhed-julens-sjael/ Hjemmesidewww.sorenhauge.com  – Kontakt: sorenhauge@gmail.com – 6088 4106.

Sussie Luscinia Nielsen: Sussie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP (Life Energy Process ved Stephano Sabetti). Hun har 20 års erfaring som deltager i adskillige sessioner, gruppeforløb og retreats med blandt andet danseterapeut Vivian Persson, der var hendes store læremester og som introducerede naturen som vejleder. Sussie er uddannet i adskillige bevægelsesformer og udtryk, og har selv undervist i de seneste 7 år. Hun har sideløbende studeret traditionel sang og musik på University of Limerick, Irland, har turneret både i ind og udland og har flere udgivelser bag sig, blandt andet det DMA-vindende album Pigens Morgen fra 2007. Hun er desuden uddannet Spirit Guide – Intuitive Mastering og Executive Spirit Coach hos Pia Nissen. I denne periode er hun i gang med at komponere musik til en række Sidhe-digte af poeten AE (George William Russell 1867-1835), er medstifter og leder af Sidhe Guide Skolen sammen med Søren Hauge, som hun også holder andre kurser med. Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen Sussies sange kan også købes, bla. på iTunes – søg fx. på hendes albums Pigens Morgen, Day is Dawning og After Rain. Hjemmesidewww.lusciniasnest.dk – Kontakt: sussienielsen@gmail.com – 2339 5116

_______________________________________

PRAKTISK

TID: 8-9. december 2018, begge dage kl. 10-17. STED: Vibevadgaard, Blæsenborgvej 9, 4320 Lejre. PRIS: 2450,- kr. (Early Bird: 2000,- kr. betales senest 7. september og kan ikke refunderes). TILMELDING: http://sorenhauge.com/tilmelding/ – og indbetal depositum på 900 kr til Merkur Bank: 8401 156 3842​ ELLER MobilePay 60884106 (HUSK at angive “DEEP PEACE”). Pladsen på kurset er ikke gældende før depositum er indbetalt. BETALING: Det fulde kursusbeløb skal senest være betalt onsdag den 28. november. FORUDSÆTNINGER: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka. FROKOST er inkluderet i prisen og vil blive præciseret for tilmeldte, når tiden for kursets afholdelse nærmer sig. Ønsker du selv at købe frokost i middagspauserne, er der Pizzeria, bager og Superbrugs ca. 10 minutters gang fra stedet i Lejre Stationsby. (Der er togforbindelse mellem Roskilde og Lejre.) OVERNATNING er ikke mulig på stedet, og du må derfor finde en løsning, evt. med B&B i området – se evt. link her MEDBRING: Skriveredskaber og evt. en pude til rygstøtte. Der er også frugt, kage, kaffe og te som en del af kurset og inkl. kursusprisen – på dette kursus særligt tilrettelagt omkring weekendens tema og årstid.