Spirituel grupperejse til Færøerne

25 juni – 2. juli 2020

Nordens Avalon

Højt oppe i Atlanterhavet, mellem Island og Norge, ligger de grønne Øer, Fårenes Øer, eller Færøerne, der er som et Nordens Avalon, en nærmest uopdaget verden af skønhed og vildhed. Det er umuligt ikke at blive påvirket af den poetiske natur, af det store i det lille, af vejrets skiften, af færingernes liv og historie, og ikke mindst af samspillet mellem fjeldene og havet. Der åbner sig en farverigdom og ikke mindst en klukkende, strømmende og brusende verden af syngende vand, som når lige ind i hjertets inderste. Færøerne er også en mytisk verden, der fører ind til naturånder, engle og ikke mindst huldrefolk og andre nærværelser, der findes i verdenernes mellemrum, i pausen mellem lyd og stilhed og i de døre, der åbner sig mellem fjeld og græs, mellem sten og vand.

 

 

Grøn Elverkraft

På denne grupperejse vil vi lade os føre af storheden og skønheden i de færøske landskaber. Vi vil meditere, synge, danse og være i stilhed ude i de vilde områder, og give vores egen Elverkraft mulighed for at åbne sig. Det er en rejse i forbundethed, livsmusikalitet og stille ståkraft. Vi skal også opleve små bygder og øernes lille hovedstad, men hovedfokus er på Færøerne som landskabstempel og naturverden – med åbning til vores sjæls syngende fjelde og vilde vinde.

 

 

Uforglemmelige destinationer

På rejsen er der flere destinationer, som er særligt vigtige, men det særlige perspektiv er, at vi i store træk kommer runddt i alle hjørner af Færøerne:

 

Turen vil gå til Mykines, den vestlige Ø, hvor vi vil vandre helt ud til fyret i de storslåede omgivelser, og på vej hilse på sværme af Søpapegøjer (Lunder), Suler og andre ynglende fugle helt ude mod Vest.

 

Vi vil også besøge Sælkvindeøen Kalsoy og Kallurfyret langt mod Nord. Andre vigtige destinationer vil – foruden Torshavn – være helt oppe i Øst, enten ved Vidoy eller Fugloy, hvor vi vil mærke skønhedens vidststrakte kraft, ligesom vi vil tage helt imod Syd til Suduroy og mærke den indstrømmende energi fra Akraberg.

 

På hele rejsen vil vi have fokus på færøerne som landskabstempel, og at skabe samarbejde med øernes indre nærvær - engle, naturånder og sidhe (elvere eller huldraer).

 

Kalder denne rejse på dig?

Så kan du allerede nu skrive dig på interesselisten, så du er først til at få muligheden for at komme med. Så snart vi er længere i den detaljerede del af planlægningen, vil du få informationer om det, og det bliver lagt op her på siden. Indtil videre er dette, hvad vi kan informere om:

 

Tid: 25. juni - 2. juli 2020

Sted: Vi overnatter i eller nær Torshavn.

Transport: Vi kører med en lejet bus med chauffør

Antal: Max 20 deltagere

Undervisere: Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen

Pris: Vi har ikke den endelige pris - den oplyses snarest.

 

Interesselisten

For at få den første mulighed for at komme med, tilmelder du dig på interesselisten ved at skrive til Søren Hauge (sorenhauge@gmail.com) – skriv ”FJELDSANG 2020” og oplys fulde navn, postadresse, mail og telefonnummer. Så snart vi er klar til tilmelding får du førsteretten, fordi du er på interesselisten.