Gralens Land

Spirituel grupperejse til Sydvestengland

 

9-16. september 2020

 

Med Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen

 

 

Tag med på en enestående rejse til Gralens Land

Tag til det sydvestlige England sammen med andre og kom på sporet af din egen Trefoldige Gral - din rummelige væren, som er kilden til Kraften, Kærligheden og Kreativiteten. Giv plads til en ny, trefoldig dimension af, hvad Gralen er – i dig og i verden. Vi tager til det sydvestlige England en uge i september måned, og rejsen har tre helt specielle mål, der tilsammen åbner for en ny dimension af, hvad Gralen er i dig. Ved at være i landskaberne og besøge stederne vil vi åbne os for Gralens natur og invitere til en levendegørelse af den i os og i naturen.

 

Menneskegralen i Glastonbury: 9-11. september

Vi bruger to fulde dage i Glastonbury, som er kendt for sin historiske og mytiske forbindelse til Jesus, Kong Arthur og legenden om Den Hellige Gral. Glastonbury vibrerer med en dybde og spiritualitet, som inspirerer millioner af mennesker overalt i verden. Vi forbinder os med stedets landskabstempel, fordyber os i Gralens betydning for vi mennesker, og mediterer på særlige steder for at forbinde os med den levende Grals kærlige kraft. Der bliver også tid til at blive inspireret i selve byens spirituelle butikker.

 

Englegralen i Sheepscombe Valley: 12. September

I Gloucestershire Nord for Glastonbury ligger en særdeles smuk og meget ukendt dal, som på en helt speciel måde har dannet rum for det 20. århundredes måske vigtigste englesamarbejde, nemlig kontakten mellem den clairvoyante iagttager, Geoffrey Hodson, og stedets engle. Selve dalen er en veritabel gral, og den har været med til at forberede englesamarbejdet, der senere udfoldede sig i Findhorn i Nordskotland. Vi tilbringer en dag i Sheepscombe, hvor vi vil åbne os for dalens magiske, fredfyldte rum og forbinde os med dens nøglesteder.

 

Sidhegralen i Dartmoore: 13-16. september

Vi tager dernæst til Devon syd for Glastonbury for at opleve den helt særegne, vilde natur, der åbner ind til Sidhenaturen eller Elverkraften i os. Her bruger vi tre dage, slipper tøjlerne løs og lader os inspirere af den rå natur, der inviterer os til livsdans ind i det ukendte nu’s Gralsrum. Der, hvor øjeblikket fødes på hjertets horisont, omgivet af det grønne vildnis, de strømmende vandmængder og de høje klipper og dybe fald, åbner vi os for Sidhegralens verden og lader elverkraftens sang fuldende den trefoldige gral i os.

 

REJSELEDERE & UNDERVISERE

 

Søren Hauge: Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England og Færøerne, og i 2018 og 2019 til Irland, hvilket bliver i samarbejde med bl.a. Sussie Luscinia Nielsen. Søren har i mange år arbejdet med Sidhe-Visdom (Elverkraft).

 

Sussie Luscinia Nielsen: Sussie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP (Life Energy Process ved Stephano Sabetti). Hun har 20 års erfaring som deltager i adskillige sessioner, gruppeforløb og retreats med blandt andet danseterapeut Vivian Persson, der var hendes store læremester og som introducerede naturen som vejleder. Sussie er uddannet i adskillige bevægelsesformer og udtryk, og har selv undervist i de seneste 7 år. Hun har sideløbende studeret traditionel sang og musik på University of Limerick, Irland, har turneret både i ind og udland og har flere udgivelser bag sig, blandt andet det DMA-vindende album Pigens Morgen fra 2007. Hun er desuden uddannet Spirit Guide – Intuitive Mastering og Executive Spirit Coach hos Pia Nissen. I denne periode er hun i gang med at komponere musik til en række Sidhe-digte af poeten AE (George William Russell 1867-1835), er medstifter og leder af Sidhe Guide Skolen sammen med Søren Hauge, som hun også holder andre kurser med. Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen Sussies sange kan også købes, bla. på iTunes – søg fx. på hendes albums Pigens Morgen, Day is Dawning og After Rain. Hjemmesidewww.lusciniasnest.dk – Kontakt: sussienielsen@gmail.com – 2339 5116

 

 

Kalder denne rejse på dig?

Så kan du allerede nu skrive dig på interesselisten, så du er først til at få muligheden for at komme med. Så snart vi er længere i den detaljerede del af planlægningen, vil du få informationer om det, og det bliver lagt op her på siden. Indtil videre er dette, hvad vi kan informere om:

Tid: 9-16. september 2020

Sted: Vi overnatter 4 dage i Glastonbury og 3 dage i Devon

Transport: Vi kører med en lejet bus med chauffør

Antal: Max 20 deltagere

Undervisere: Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen

Pris: Vi har ikke den endelige pris - men det er nok omkring 10-11.500 kr.

 

Interesselisten

For at få den første mulighed for at komme med, tilmelder du dig på interesselisten ved at skrive til Søren Hauge (sorenhauge@gmail.com) – skriv ”GRALENS LAND 2020” og oplys fulde navn, postadresse, mail og telefonnummer. Så snart vi er klar til tilmelding får du førsteretten, fordi du er på interesselisten.