Gralens Land

 

Spirituel grupperejse til Sydvestengland

 

9-16. september 2020

 

Med Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen

 

 

Tag med på en enestående rejse til Gralens Land

Tag til det sydvestlige England sammen med andre og kom på sporet af din egen Trefoldige Gral - din rummelige væren, som er kilden til Kraften, Kærligheden og Kreativiteten. Giv plads til en ny, trefoldig dimension af, hvad Gralen er – i dig og i verden. Vi tager til det sydvestlige England en uge i september måned, og rejsen har tre helt specielle mål, der tilsammen åbner for en ny dimension af, hvad Gralen er i dig. Ved at være i landskaberne og besøge stederne vil vi åbne os for Gralens natur og invitere til en levendegørelse af den i os og i naturen.

 

Menneskegralen i Glastonbury: 9-11. september

Vi bruger to fulde dage i Glastonbury, som er kendt for sin historiske og mytiske forbindelse til Jesus, Kong Arthur og legenden om Den Hellige Gral. Glastonbury vibrerer med en dybde og spiritualitet, som inspirerer millioner af mennesker overalt i verden. Vi forbinder os med stedets landskabstempel, fordyber os i Gralens betydning for vi mennesker, og mediterer på særlige steder for at forbinde os med den levende Grals kærlige kraft. Der bliver også tid til at blive inspireret i selve byens spirituelle butikker.

 

Englegralen i Sheepscombe Valley: 12. September

I Gloucestershire Nord for Glastonbury ligger en særdeles smuk og meget ukendt dal, som på en helt speciel måde har dannet rum for det 20. århundredes måske vigtigste englesamarbejde, nemlig kontakten mellem den clairvoyante iagttager, Geoffrey Hodson, og stedets engle. Selve dalen er en veritabel gral, og den har været med til at forberede englesamarbejdet, der senere udfoldede sig i Findhorn i Nordskotland. Vi tilbringer en dag i Sheepscombe, hvor vi vil åbne os for dalens magiske, fredfyldte rum og forbinde os med dens nøglesteder.

 

Sidhegralen i Dartmoore: 13-16. september

Vi tager dernæst til Devon syd for Glastonbury for at opleve den helt særegne, vilde natur, der åbner ind til Sidhenaturen eller Elverkraften i os. Her bruger vi tre dage, slipper tøjlerne løs og lader os inspirere af den rå natur, der inviterer os til livsdans ind i det ukendte nu’s Gralsrum. Der, hvor øjeblikket fødes på hjertets horisont, omgivet af det grønne vildnis, de strømmende vandmængder og de høje klipper og dybe fald, åbner vi os for Sidhegralens verden og lader elverkraftens sang fuldende den trefoldige gral i os.

 

Kalder denne rejse på dig?

Så kan du allerede nu skrive dig på interesselisten, så du er først til at få muligheden for at komme med. Så snart vi er længere i den detaljerede del af planlægningen, vil du få informationer om det, og det bliver lagt op her på siden. Indtil videre er dette, hvad vi kan informere om:

Tid: 9-16. september 2020

Sted: Vi overnatter 4 dage i Glastonbury og 3 dage i Devon

Transport: Vi kører med en lejet bus med chauffør

Antal: Max 20 deltagere

Undervisere: Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen

Pris: Vi har ikke den endelige pris - den oplyses snarest.

 

Interesselisten

For at få den første mulighed for at komme med, tilmelder du dig på interesselisten ved at skrive til Søren Hauge (sorenhauge@gmail.com) – skriv ”GRALENS LAND 2020” og oplys fulde navn, postadresse, mail og telefonnummer. Så snart vi er klar til tilmelding får du førsteretten, fordi du er på interesselisten.