Milde, vilde hjerte

WEEKENDKURSUS I MODER JORDS HAVE – 24-26. AUGUST 2018

Vores hjerter kaldes til en helt ny opvågnen, en blomstring, som er både mild og vild, og som åbner vores vej til en rejse, som både er ældgammel og helt ny. Det milde, vilde hjertes verden er din skjulte Elverkraft, som har været gemt og glemt i lange tidsrum. Nu er tiden endelig kommet, hvor vi igen kan blive Elvermilde og Elvervilde. Det er ikke noget, som sker uden dybe virkninger i os selv og i verden – og der er brug for det som aldrig før!

På dette kursus vil vi foretage en rejse sammen, som har to retninger på samme tid. Den ene retning rækker ud til vores ældgamle Elverslægtninge, også kendt på gælisk som Sidhe (udtales ”sjii”). De tilbyder os nyt samarbejde og venskab, hvis vi kan mødes i en ånd af ligeværdighed og gensidig forståelse, og deres nærvær kan være til stor inspiration og livsnæring for os. Den anden retning åbner indad til vores egen Elverkraft, vores glemte Sidhe-natur, der kan genopvækkes med kærlig opmærksomhed. Det er en er en fuldstændig eventyrlig og magisk proces, der bringer os radikal fornyelse og livsglæde.

Dybt i vores indre væsen har vi glemte skatte, som venter på at blive fundet, og som Sidhe kan hjælpe os med at opdage. Da Sidhe og vi mennesker kommer fra samme kilde, og er i familie med hinanden, rummer vi en skjult Sidhenatur, ligesom de har kim af menneskenaturen. Når vi lærer hinanden at kende, stimuleres det vi hver især har som indre mulighed, og kan begynde at udfolde sig. I vores indre kan en mildhed og vildhed opvækkes, og fra disse urkræfter kan den magiske skaberkraft begynde at virke. Det vil gøre os til dansere og sangere for en ny verdens fødsel – både i os selv og omkring os.​

Vi vil arbejde med en vifte af metoder, der omfatter undervisning, meditation, enkle ritualer, bevægelse og dans, stemme og lyd, brug af Sidhe-kort og ikke mindst erfaringsdeling. Naturen vil være vores partner og vi vil benytte stedet og dets særlige omgivelser med træer, bakker, vand, lys og levende væsener.

PRAKTISK

Sted: Moder Jords Have, Tryvej 175, 9750 Østervrå – www.moderjordshave.dk Tid: 24-26. august 2018, fredag 16-21, lør./søn 10-17. Pris: 1900,- kr. (depositum: 900,- betales ved tilmelding) Mad og overnatning: 200 kr. Der er adgang til køkken og mulighed for at sove i tipien (begrænset plads) eller i medbragt telt. Foretrækker du at ligge i en seng, er alternativet at leje sig ind i en hytte eller lejlighed til kun 140 kr. pr. nat, med medbragt sengelinned eller 170 kr. med sengelinnedet. Stedet ligger kun 5 km fra Moder Jords have. Mad: lørdag aften serveres der et varmt måltid mad, det bliver en lækker vegetarret med friskplukkede salater og en bærdessert. Råvarerne er økologiske og hovedsagelig af egen avl. Spørgsmål til mad og overnatning: Jane Folsted: 3042 5754 / jf.moderjordshave@gmail.com Spørgsmål til kurset: sorenhauge@gmail.com Antal: Max 15 deltagere (Bemærk: Begrænset plads) Forudsætning: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka. Medbring: Frokost, skriveredskaber, papir og evt. en pude til rygstøtte. Der er frugt, kage, kaffe og te som en del af kurset og inkl. kursusprisen. Nyhedsbrev: Ved tilmelding til Søren Hauges kurser bliver du tilmeldt Sørens nyhedsbrev (WiseHeart Inspiration) med inspiration og information om kurser og andre aktiviteter. Det tilsendes på din mail, og du kan til enhver tid framelde det i bunden af seneste modtagne mail. Tilmelding: http://sorenhauge.com/tilmelding/HUSK at betale depositum (900) eller det fulde beløb (1900) ved tilmeldingen – ellers er den ikke gældende! Kost og logi betales separat til Jane Folsted: MobilePay 3042575 eller Merkurbank, reg. 8401 konto 0001183161.

Søren Hauge har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. Han er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi.