Webinarer med Søren Hauge

NYE VEJE
Jeg har længe gerne villet bringe min undervisning ind i nye sammenhænge og nå ud til folk på andre måder. Det sker nu med mine lydfiler og webinarer, og det glæder mig rigtig meget. Du kan nu modtage undervisning af mig hjemme hos dig selv eller hvor du nu er.

PRAKTISK FOKUS
I 30 år underviste jeg i alle mulige spirituelle emner, og meget ofte beskrev jeg komplekse og meget vidtløftige perspektiver. Det er vigtigt. Jeg har bare et andet fokus  idag, hvor det absolut centrale for mig er omsættelsen af teori til praksis. Derfor er disse webinarer alle orienterede omkring at leve spiritualiteten praktisk, for det er kun herved at du og jeg får et liv med glæde, kærlighed og myndighed. Lige meget hvilket emne, der tages op, så er vinklen at det retter sig mod konkret anvendelse i vores liv. Derfor er overskriften for alle webinarerne praktisk spiritualitet.

WEBINARER
Et webinar er en “live”-videotransmission til dig på din computer, lige der hvor du sidder, og hvor du bliver undervist sammen med andre. Jeg kan ikke høre eller se dig, men du kan høre og se mig, og får du lyst kan du skrive spørgsmål til mig, som jeg besvarer i undervisningen. Andre kan også spørge, og du kan også se deres kommentarer. Undervisningen optages, så du altid kan gense den på et link, som du får tilsendt. Kan du ikke nå frem i tide, kan du også se optagelsen efter den er færdig. Du kan se optagelsen lige så mange gange du ønsker via linket. Så enkelt og smart er det 

HVORDAN?
Nogle dage før webinaret får du en mail med link til selve webinaret. Det skal du bruge for at logge på. Det virker på mobil, Ipad og computer, og det er enkelt. Du bliver lige lydtestet før du kommer ind i webinarrummet til mig – bare følg anvisningen. Du kan vælge bare at se webinaret uden at gøre noget. Du kan også spørge mig undervejs i en chatboks – det bestemmer du helt selv. Alle vil kunne se dine spørgsmål og du kan se andres spørgsmål og kommentarer. Jeg kan vise dias og film, hvis det behøves, men for det meste er det mig du vil se, og jeg er som regel hjemme, når transmissionen sker.

HVORNÅR?
Det er planen at holde et månedligt webinar gennem 2019, og se hvordan det udfolder sig. Et webinar vil vare ca. 90 minutter (halvanden time) og typisk starte klokken 19. Længden kan variere lidt, alt efter omstændigheder. 

SERIØST – MEN, MEN, MEN… IKKE SELVHØJTIDELIGT!
Hvis du kender lidt til mig vil du vide, at jeg altid er helhjertet og engageret i det jeg gør. Du vil også vide at jeg ikke er grebet af selvhøjtidelighed. Jeg illustrerer gerne gennem mit eget liv, og jeg tror spiritualiteten trænger til at blive normaliseret og komme i øjenhøjde på en måde, der ærer ikke bare ånd og sjæl, men også personlighed og krop, der jo er åndens og sjælens frembringelser. Jeg tror at humor og afslappet naturlighed er, hvad der er brug for, hvis de dybe og høje energier skal “lande” i verden og gøre livet bedre. Jeg tror også det er vigtigt at kunne bevare sin sunde fornuft og kritiske sans, så længe hjertet er vejviseren og rummeligheden ikke går tabt. Jeg håber du får lyst til at prøve et af mine webinarer, og se også længere nede, hvis du vil inspireres af mine lydkurser og Youtube-videoer.

TILBAGEMELDINGER FRA DELTAGERE
“Tusind tak for et super godt webinar<3. Det var meget inspirerende og jeg fik flere gange et bette wake up call;-). Så dejligt og jeg glæder mig til mange flere af den slags” ~ Vibeke

“Det var et super godt indhold. Jeg har virkelig fundet ud af, at jeg jo ikke er autentisk. Hold da lige op, hvor det, du fortalte, prikkede til mig! Bestemt noget at tænke over. Et dejligt spark lige i rumpetten.” ~ Britta

”Du brændte supergodt igennem. Jeg er underholdt, også med latter indimellem, og jeg er i den grad inspireret, idet jeg er 5 spadestik dybere i det du tidligere har sået og inspireret mig til.” ~ Cicilia

”Det var et super godt indlæg. Tak… Ser frem til næste omgang.” ~Susanne

”Tak for dit webinar i går. Det var skønt at høre dig omsætte det spirituelle til praksis. Jeg oplevede stor genkendelighed i mit liv.” ~ Dorthe

”Jeg kan allerede sige at jeg fik meget ud af det der kom igennem i aftes. Det var lige noget jeg kunne bruge for jeg har brug for at træde mere frem og vise hvad jeg kan. Og jeg vil det.” ~ Karin

”Det var et rigtig godt Webinar. Tusind tak. Det fik jeg meget ud af. Glæder mig til mange flere webinarer fra dig.” ~ Hanna

Det var spændrede og meget inspirerende!” ~ Jane

”Det var et rigtig godt webinar med mange små som store opvågninger. Tusind tak for det Søren, og jeg glæder mig til forhåbentlig mange flere webinarer fra din hånd.” Mona

“Det var super godt og inspirerende – og du brændte virkelig igennem med dit engagement. Glæder mig til fortsættelsen.” ~ Birgitte

KOMMENDE WEBINARER 2019

DATO OG TEMA I JUNI OPLYSES SNAREST

TEMAER TIL KOMMENDE WEBINARER:
Brug din instinktive visdom
Træn din intuition

Styrk din sensitivitet
Klarsansning, hvorfor og hvordan
Fører alle veje til Rom?
Spiritualitet i supermarkedet
Naturens kraftsteder og dig
Energimestring – flow og forankring
Sjælens vandfald
Livsnavigation med glæden som GPS
Naturlig autoritet – hjertelederskab i dit liv
Den gyldne tråd – dit livsformål
Kerneværen – lev livet fra dit center
OG MEGET MERE er på vej…

AFHOLDTE WEBINARER

WEBINAR 1: Mere autentisk – men hvordan?
(Afholdt torsdag den 2. maj 2019 kl. 19-20.30)
Alle taler i dag om at være autentiske (at du kan være ægte og helt dig selv), men hvad betyder det? Hvordan bliver du autentisk? Hvad står i vejen for at du bliver det? Jeg vil dele syv kerneanvisninger til at du kan udvikle dig på en autentisk måde, og komme med helt konkrete eksempler på, hvad du kan gøre. Undervejs vil jeg også gøre op med nogle floskler og røgslør, som står i vejen for at være autentisk, og jeg vil i særlig grad vinkle det autentiske med spiritualitet og med udfordringen at være autentisk spirituel i dagens verden. Hvad vil det sige at være personligt autentisk, sjælsmæssigt autentisk og kosmisk autentisk? Vi får i den sidste del tid til dialog og jeg vil svare på spørgsmål, der er aktuelle for dig. Webinaret varer halvanden time (90 minutter) – og hvis spørgelysten er særligt stor, kan vi sagtens gå lidt ud over tiden. WEBINARET ER FØRSTE DEL af en række af webinarer, der alle handler om praktisk spiritualitet i det 21. århundrede. REPLAY på 47 min. er tilgængeligt. (Det slutter brat pga. teknisk svigt, men jeg når at gennemgå de 7 kerneanvisninger.) Replay kan købes for 80 kr. Oplys “Webinar 1” ved køb.

WEBINAR 2: Bliv autentisk – find din dybere identitet
(Afholdt Torsdag den 9. maj kl. 19-20.30)
Webinar for BÅDE nye og tidligere deltagere, hvor der gives et  resume af første del, og de 7 centrale kerneanvisninger, der udvikler en sund, grundlæggende autenticitet. Derefter åbnes for de dybere lag af at være autentisk, hvor der skelnes mellem (1) personlig autenticitet, (2) sjælsmæssig autenticitet og (3) spirituel autenticitet – og hvor forbindelsen mellem de 3 niveauer forklares. Var du med i første del, så er dette webinar gratis for dig. Er du ny, så er prisen 95,- kr., og du får adgang til REPLAY fra første del, så du kan få det hele med omkring personlig autenticitet. Replay kan købes for 80 kr. Oplys “Webinar 2” ved køb.

_____________________________________________

PRAKTISK & SÅDAN GØR DU

TID: Cirka en gang om måneden, ikke faste dage men som regel kl. 19.00-20.30
PRIS: 95,- kr. for et webinar, der svarer til at gå til et foredrag – med den fordel at du kan se det igen. Replay af et webinar kan købes for 80,- kr. hvs ikke du allerede betalte før afholdelse.
BETALING I DANMARK: Sker helstMobilePay 740 640 (WiseHeart I/S) – bemærk: Mit private MobilePay, som jeg tidligere har brugt, skal IKKE benyttes, så tjek at det er ovenstående 6-cifrede erhvervsnummer, der tilhører mit firma, WiseHeart I/S. Bankoverførsel kan bruges hvis du ikke har MobilePay. Det er da til Merkurbank ​reg. 8401, konto 154 9049​. Straksoverførsel foretrækkes, så der ikke skal ventes i 1-3 dage – det koster sikkert et gebyr på få kroner.
BETALING UDLAND: Du kan også overføre internationalt, fx. fra Norge eller Sverige – men må da huske SELV at betale gebyr for overførsel, som i Norge er 60 kr. (HUSK at jeg modtager 95 DANSKE kroner – ikke norske eller svenske, da kursen er anderledes). ​International ​transfer: Swift/Bic: mekudk21 – IBAN: dk8684010001549049​. (Jeg kan ikke hjælpe dig med det praktiske, men med Swift/Bic og IBAN har du det nødvendige.)
TILMELDING: Du sender mig en mail på sorenhauge@gmail.com OG indbetaler beløbet. HUSK begge dele!  – jeg kan ikke invitere dig, hvis ikke du mailer til mig med ønsket om at deltage – selvfølgelig samtidig med at du betaler. Du kan bare skrive: “Jeg tilmelder mig hermed webinaret” og så angiv dato og/eller titel.
SENEST: Du skal betale og sende mig mail allersenest dagen før et webinar for at nå at være med. I tilfælde af at jeg er ude af stand til at nå at koble dig på, må du regne med at det så er et “replay” du får adgang til.
REPLAY: Hvis du forhindres i at deltage på tidspunktet, får du et link til at se det på et senere tidspunkt, da det optages. Det gør alle deltagere faktisk. Et replay har ikke spolefunktion, og viser ikke hvor lang tid optagelsen varer. Du kan heller ikke kommentere eller spørge om noget, MEN du kan i ro og mag se og lytte, og stoppe og fortsætte, så længe siden ikke forlades på din computer.
INGEN REFUNDERING: Hvis du ved en fejl tilmelder dig et allerede overstået webinar, så kan jeg kun tilsende dig replay-linket, hvis det stadig virker (der er ikke uendelig varighed af uploadningerne fra webinar-udbyderens side, så jeg kan ingen garanti give for varigheden af et replay) og jeg refunderer generelt ingen penge.
_____________________________________________

OG MEGET MERE…

LYDFILSKURSER
Levende visdom – 30 timer: HER
Porten til Sidhe – 9 timer: HER
Julens Sjæl – 4 timer: HER
Vilde Julemeditationer – 3 timer: HER
Inspiration til hjerter for en hel verden – 11 timer: HER

YOUTUBE-VIDEOER
Tag gerne et kig på min YouTube-kanal, som du gratis kan abonnere på HER

_____________________________________________