Vild spiritualitetSidheVisdom

Vild Spiritualitet

Partnerskab

Elverkraft

SidheVisdom er en eventyrlig opvågningsrejse, der fører til en ny opdagelse af den naturlige vildhed (Salka), som vi kom bort fra, da vi skabte afstand til naturen og forskansede os i den individualistiske mentalitet. Det er en åbning til den formålsforbundne og livsmusikalske tilstand (Anwa), hvor vi genfinder livets levende helhed. Det er rejsen, som åbner dørene til de tabte skatte (Hallows) den glemte kraft, det glemte liv, den glemte drøm og den glemte magi.

SidheVisdom er også et nyt partnerskab med vores ældgamle slægtninge, Sidhe (udtales sjii), som vi har været dybt forbundne med, men som vi gennem årtusinder gradvist har distanceret os fra, så de i dag fremstår som mytologiske væsener eller figurer i science fiction, ofte kendt som elvere eller huldrer. Sidhe er ikke produkter af den menneskelige fantasi. De er vores nærmeste slægtninge, og vi kan samarbejde med dem i tjeneste for Jordens helhed.

SidheVisdom er genopdagelsen af vores egen indre sidhe-natur, som kan gøre os til mere hele mennesker. Vores indre sidhenatur kan også kaldes den elverkraft vi rummer i vores væsens kerne. Sidhe-naturen rummer flere lag og facetter, og en nøgle til den findes i ordets betydning, for sidhe er gælisk og betyder fred. Når vi åbner for denne indre fred, så forenes stenen og danseren i os, og vi bliver drageryttere, der gennem vores eget liv skaber healing og helhed.

David Spangler

Devariget

Facebook