Eksklusive, enkle dekorationer med sjæl,

udført i gode materialer, håndlavede og alle unikke.

 

JULETILBUD

 

Som en del af konceptet Maginationer, større hængende uroer, der bringer sjæl og nærvær til rum, har Sussie nu lavet særlige udsmykninger, der er oplagte til juletræet, men også i vinduer, hvor lysreflektioner kommer til deres ret, eller til ethvert sted og rum, der kan forskønnes. De kan sagtens bringe glæde året rundt. De tilbydes nu for første gang, og her også i kombination med Søren Hauges lydfiler, "Julens Sjæl". (NB: Tilbuddet gælder kun i Danmark, da forsendelse til udlandet bliver for dyr)

 

 

Første tilbud

 

JULENS SJÆL LYDFILER OG FJER-UDSMYKNING

 

Hvis du køber lydfilerne JULENS SJÆL, så får du oveni med posten tilsendt en fjer-udsmykning, som vil ligne en af disse. Det eneste du skal gøre, er at købe JULENS SJÆL og følge anvisningerne her – så kommer der en fjer-udsmykning med posten til dig. Du kan ikke vælge individuelt, men garanteres at den er i familie med disse og af samme kvalitet.

 

Ønsker du separat at købe flere fjer-udsmykninger, kontakter du Sussie og får vist muligheder og pris.

 

Udsmykningsmaterialer: Det nederste vedhæng består af fasanfjer fra Ledreborgskovene ved Lejre. Selve udsmykningen foroven består af blandinger, der omfatter forgyldt metal, messing, tibetansk sølv, porcelæn, kobber, halvædelstene, ferskvandsperler, perlemor, koralperler og Swarovski-krystal.

 

Længde: Inklusive snor er udsmykningen mellem 15 og 21 centimeter.

 

Håndlavet: © Sussie Luscinia Nielsen 2019.

 

Kontakt: Sussie Luscinia Nielsen, sussienielsen@gmail.com (2339 5116)

 

 

Andet tilbud

 

TRE UDSMYKNINGER

 

Hvis du vil køber et sæt med 3 udsmykninger, får du dem til 329,- kr. inklusive forsendelsen (ca. 50 kr. - bliver sendt som pakkepost med Postnord). Normalprisen er 329,- kr. plus forsendelsesomkostninger. De eksklusive, håndlavede udsmykninger, er lavet af Sussie Luscinia Nielsen med det særlige formål at bringe sjæl og nærvær til et hvilket som helst rum. Det er ikke muligt at vælge de enkelte 3 udsmykninger, men du loves en smuk overraskelse, da alle dekor er unikke, og de vil være af samme kvalitet og art som billederne viser her ovenfor.

 

Udsmykningsmaterialer: Det nederste vedhæng består af forgyldt metal, forgyldt stål, halvædelstene eller franske bedeamuletter. Selve udsmykningen foroven består af blandinger, der omfatter forgyldt metal, messing, tibetansk sølv, kobber, facetslebet glas, halvædelstene, ferskvandsperler, perlemor, porcelæn, koralperler og Swarovski-krystal.

 

Længde: Inklusive snor er udsmykningen mellem 14 og 18 centimeter. Uden snor mellem 8 og 12 centimeter.

 

Håndlavet: © Sussie Luscinia Nielsen 2019.

 

Kontakt: Sussie Luscinia Nielsen, sussienielsen@gmail.com (2339 5116)

 

ØNSKER DU FLERE

Ønsker du separat at købe flere udsmykninger, kontakter du Sussie og får vist muligheder og pris.

 

UNIK VÆRTINDEGAVE

Ønsker du en unik værtindegave, kan den forudbestilles med kort varsel. Det kunne fx være en enkelt udsmykning i en bestemt farve, smukt indpakket i silkepapir med matchende farve og i æske. Kontakt Sussie og få vist muligheder og pris.

 

 

Maginationer

 

Maginationer er eksklusive, enkle dekorationer med sjæl, udført i gode materialer, unikke og håndlavede af Sussie Luscinia Nielsen. Konceptet Maginationer omfatter større, hængende uroer, (med mange forskellige temaer) og mindre udsmykninger (oftest opdelt i fjer, metal og sten), der bringer sjæl og nærvær til rum. Sussie er skaberen af maginationer og bruger her sit kunstnernavn Luscinia.

 

 

Sussie Luscinia Nielsen

Sussie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP (Life Energy Process ved Stephano Sabetti). Hun har 20 års erfaring som deltager i adskillige sessioner, gruppeforløb og retreats med blandt andet danseterapeut Vivian Persson, der var hendes store læremester og som introducerede naturen som vejleder. Sussie er uddannet i adskillige bevægelsesformer og udtryk, og har selv undervist i de seneste 7 år. Hun har sideløbende studeret traditionel sang og musik på University of Limerick, Irland, har turneret både i ind og udland og har flere udgivelser bag sig, blandt andet det DMA-vindende album Pigens Morgen fra 2007. Hun er desuden uddannet Spirit Guide – Intuitive Mastering og Executive Spirit Coach hos Pia Nissen. I denne periode er hun i gang med at komponere musik til en række Sidhe-digte af poeten AE (George William Russell 1867-1835), er medstifter og leder af ElverKraftSkolen sammen med Søren Hauge, som hun også holder andre kurser med.

 

Mere om Sussie: HER

 

Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen 

 

Sussies sange kan også købes, bla. på iTunes – søg fx. på hendes albums Pigens Morgen, Day is Dawning og After Rain.

 

Kontakt: sussienielsen@gmail.com – 2339 5116.