Kan du mærke, at du har behov for at komme videre, møde udfordringer med mere hjerte og glæde, og øge din evne til at være i kreativt flow? Oplever du at kunne have gavn af et livsvidne og en mentor eller vejleder frem mod livsfornyelse?

 

Med mere end 40 års erfaring som spirituel underviser og 14 år som livsvejleder og terapeut, møder jeg mennesker hvor de er. At hjælpe andre videre på deres vej er et stort privilegium og en kilde til dyb glæde for mig.

 

 

KLIK HER

 

 

 

Spiritualitet handler om vågent nærvær, åbent hjerte og levende kreativitet. Vi har brug for en livsduelig spiritualitet, der udtrykkes i det daglige liv, så vi mærker at vi hører til i verden, at vi kan få vores liv til at fungere, og at vi udfolder vores skabende muligheder med originalitet og medmenneskelighed.

 

Jeg udbyder aktiviteter og tager initiativer, som bidrager til dette. Det kan være i form af workshops, rejser, foredrag, retreats, events, webinarer eller andet. Du er meget velkommen til at se nærmere på det aktuelle.

 

 

KLIK HER

 

 

 

Vi behøver inspiration til vores livsudfoldelse, og her har jeg de seneste år skrevet bøger, der hviler på praktisk erfaring. Dem sælger jeg på Forlaget WiseHeart, som jeg driver med min bror Jakob.

 

Det er især erfaringer fra SoulFlow-metoden (en psykospirituel terapiform) og Vildhjertevejen (naturspiritualitet), som jeg også har omsat til bøger, og du kan se og købe både lidt ædre, men stadig aktuelle, og mine nyeste bøger på nedenstående link.

 

 

KLIK HER