Vil du bedre i kontakt med din glæde og din livsmening? Er du fastlåst, til trods for spirituel livsindstilling? Har du behov for at leve mere fuldt uden at være hæmmet af modstridende kræfter i dit indre?

 

Jeg har mere end 10 års erfaring som professionel livsvejleder og mere end 1500 sessioner alene med emotionel transformation af hæmninger. Jeg er hverken psykolog eller psykoterapeut, men har uddannet adskillige af dem i SoulFlow.

 

KLIK HER

 

 

Kunne du tænke dig at få inspiration til praktisk spiritualitet, som du kan bruge i din hverdag, og som både rummer dybe refleksioner og konkret anvendelighed?

 

Jeg har 40 års erfaring som professionel underviser i spirituelle emner, der rækker vidt omkring, med hundreder af workshops, tusinder af foredrag og udgivelse af 20 bøger. Webinarerne er en nem adgang til min undervisning i dag, lige der hvor du er.

 

KLIK HER

 

 

Er du sulten efter inspiration, der kan være livsforvandlende for dig, og hvor du sammen med andre udforsker og opdager nye facetter af dit liv og verden omkring dig?

 

Jeg har holdt hundredvis af workshops, kurser og skoleforløb gennem flere årtier, og jeg brænder for det dybe samvær, hvor kernepunkterne i livet er i fokus - atid med et spirituelt perspektiv.

 

KLIK HER

 

 

Måske du kunne tænke dig at få mig ud til et foredrag, hvor jeg giver indblik i vigtige emner, der kan udvide din livshorisont og dit indblik i dig selv og verden? Her er nogle aktuelle muligheder: 

LINK UNDERVEJS

 

 

Kan du mærke længslen efter at komme ud og rejse til helt specielle steder, hvor naturen er storslået, og hvor du sammen med andre kan meditere, åbne dig for skønheden og synke ind i "det glemte land" i dit liv?

 

Gennem en årrække har jeg ledt rejser til Sydindien, England, Bulgaren, Irland og Færøerne, og jeg har hele tiden planer om nye - både alene og med andre undervisere. Se her det aktuelle: 

 

KLIK HER

 

 

Kunne du helt enkelt tænke dig at blive inspireret med små videoer, der giver livsvitaminer til din hverdag, så kan du se her, og eventuelt abonnere på min YouTube-kanal: 

 

KLIK HER

 

 

Er du nysgerrig på, hvordan jeg beskriver mit værdigrundlag og fundamentet for alt mit arbejde, så kan du tage et lille kig ind i en enkel, men også dybt funderet oversigt:

 

KLIK HER