Den dybe virkelighed

Jorden drømmer og dens virkelighed lever i os i vores fantasi og underbevidsthed. Pans rige er ikke en menneskelig opfindelse og såkaldte fabeldyr har en indre realitet, der er mere virkelig end de fleste tror.

 

I vores ældgamle fortid trådte vi fra dyreriget ind i menneskeriget, og vi medbragte alt det, som gik forud: Urkræfter, dybe instinkter og underbevidste aspekter, som havde bragt os frem til det selvbevidste stadie med intellektets og fornuftens muligheder. Disse elementkræfter fra tidligere faser af udvikling var ikke blot evner fra dyre-, plante og mineralriget, men også kræfter fra selve Jordens dyb eller ’Gaias drøm’. Vi kalder det Arven fra Pans Rige.

 

 

Ordet Faerie henviser ikke kun til Sidhe eller elvere, men også til væsener, der kaldes ’Gaias børn’. Det er hverken Sidhe, engle eller naturånder, men ældgamle væsener, der stadig er iblandt os, og som er oprindelsen til det vi kalder fabelvæsener som fx satyrer eller fauner, havfruer, drager, kentaurer, enhjørninger og andre livsformer i det, der er blevet kaldt Pans rige.

 

Vi lever på Jordens overflade, og alt hvad vi umiddelbart oplever, er overfladens bevidsthedsform. Jordens indre, myldrende liv svarer fuldstændig til vores eget indre, hvor store dele er ’under’ overfladen og svært tilgængeligt.

 

Vores dybe urkræfter må integreres med følelser, intellekt og intuition, hvis vi skal leve i harmonisk balance og fortsat vækst. Her er vi ofte stærkt hæmmede og skræmte af normer og selvopfattelser, som låser os fast i vaner og rutiner. På kurset vil vi udforske forbindelsen mellem vores egen urnatur og Pans rige. Vi vil uddybe forståelsen for, hvordan Pans rige eller Gaias børn udfolder sig, og spejle det i vores egen natur. Vi vil gøre det gennem undervisning og praktiske øvelser med imagination og krop, sansning, stemme, meditation og forankring. 

 

 

PRAKTISK

 

TID: 17-18. august 2019, Lørdag og søndag 10-17. STED: Aggerupvej 2, Kisserup, 4330 Hvalsø. PRIS: 1300,- kr. (depositum 400 kr.) TILMELDING OG PRAKTISKE DETALJER: Betaling af 400 kr. depositum (eller hele beløbet) på MobilePay 740 640 eller Merkurbank 8401 - 156 3842. Oplys navn, postadresse, tlf. og mail til Søren Hauge på sorenhauge@gmail.com FORUDSÆTNINGER: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka. At du ikke er ubekendt med Sidhe/Elvere/Elverkraft og enten har læst artikler om emnet eller fx. taget lydkurset PORTEN TIL SIDHE, og meget gerne deltaget på Sidhe-kurser. De sidste er dog ikke et krav. ARTIKEL – Elverfolket kalder: LINK ARTIKEL Sidhe og din Elverkraft: LINK LYDKURSET PORTEN TIL SIDHE: LINK MEDBRING: Skriveredskaber og evt. en pude til rygstøtte. Husk også at medbringe UR, så du kan holde tiden ved øvelser udenfor. (enten separat ur eller på din telefon) EVT. OVERNATNING: B&B Kisserup: https://www.visitlejre.dk/kisserup-bb-gdk1007120 og ellers Hvalsø eller Lejre, kun få kilometer fra Kisserup.

 

Søren Hauge: Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England og Færøerne, og i 2018 og 2019 til Irland, hvilket bliver i samarbejde med bl.a. Sussie Luscinia Nielsen. Søren har i mange år arbejdet med Sidhe-Visdom (Elverkraft).

 

 

Sussie Luscinia Nielsen: Sussie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP (Life Energy Process ved Stephano Sabetti). Hun har 20 års erfaring som deltager i adskillige sessioner, gruppeforløb og retreats med blandt andet danseterapeut Vivian Persson, der var hendes store læremester og som introducerede naturen som vejleder. Sussie er uddannet i adskillige bevægelsesformer og udtryk, og har selv undervist i de seneste 7 år. Hun har sideløbende studeret traditionel sang og musik på University of Limerick, Irland, har turneret både i ind og udland og har flere udgivelser bag sig, blandt andet det DMA-vindende album Pigens Morgen fra 2007. Hun er desuden uddannet Spirit Guide – Intuitive Mastering og Executive Spirit Coach hos Pia Nissen. I denne periode er hun i gang med at komponere musik til en række Sidhe-digte af poeten AE (George William Russell 1867-1835), er medstifter og leder af Sidhe Guide Skolen sammen med Søren Hauge, som hun også holder andre kurser med. Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen Sussies sange kan også købes, bla. på iTunes – søg fx. på hendes albums Pigens Morgen, Day is Dawning og After Rain. Hjemmesidewww.lusciniasnest.dk – Kontakt: sussienielsen@gmail.com – 2339 5116