Mere end 11 timers inspiration med perspektiver og praktiske øvelser

 

 

VERDEN I OMSMELTNING

Verden er i omsmeltning fordi du og jeg er i omsmeltning. Noget af det gør rigtig ondt, skaber tragedier og formørkelse, og andet bringer håb, glæde og frigørelse. Vi er alle midt i det, og vi kan ikke melde os ud af det, for vi ER verden. Når du og jeg oplever verden som splintret, opdelt og i lidelse, så rammer det vores egne processer og vi kan føle magtesløshed, uoverskuelighed og få lyst til flugt fra en verden, der udfordrer vores sårbarhed og vores livslyst.

 

FORNYELSENS MULIGHED

Og lige netop her kan noget nyt begynde, for det er når vi er mest under pres, at vi kan vågne op til de største transformationer. Gennem ruinerne af det sammenstyrtede vokser håbets spirer op. Midt i sammenbruddet bryder lyset igennem. I den tungeste formørkelse bliver vi båret af den blideste lethed. Hvis vi er åbne for det.

 

SPIRITUEL INSPIRATION

Disse lydfiler er lavet som en håndfuld spirituelle vitaminer, eller en inspiration til at komme ovenpå i en tid, der kan virke særdeles tung, måske ligefrem trøstesløs eller i det mindste udfordrende. Det er ikke et ”kvikfiks”, der skal dulme eller ordne dine problemer på no time. Det er det modsatte. Det er en ”slowbreak” – en langsom pause – hvor du giver dig tid og mærker at du trækker vejret og lytter dybt indad. Det er en hjælpende hånd til din indre væren og robusthed.

 

1. IND MOD ESSENSEN

De første lydfiler går dybt ind og fokuserer på centrale essenser om din indre natur. Her skal du give dig tid og læne dig ind i det og mærke, hvad det gør ved dig. De fire udvalgte temaer er som fire retninger ind mod din større væren, og det er alt sammen erfaringsbaseret. Denne del af rejsen er introvert. Giv dig tid, og lad det synke ind.

 

0. Intro til inspirationsrejsen (10:58)

En kort introduktion til forløbet

1. Det du er! (55:50)

Et dybt kig ind i din natur som kraftfuld, kærlig og kreativ væren bag alt det ydre.

2. Syv grunde til at vælge hjertet (60:38)

Hjertets verden som det, der er sandt, mildt, intelligent, vildt, tilgivende, godt og livgivende.

3. At se klart (60:47)

Hvad det vil sige at se klart, og hvordan det er forbundet med din uforstyrrede tilstedeværelse.

4. Håbets ild (53.34)

Om den flammende lysbringer håbet er, når vi opdager de øjne håbet ser med.

 

2. UD TIL VERDEN

De næste lydfiler retter blikket ud mod den rejse, som har ført os frem til i dag, og som har bragt os overfor de største udfordringer vi mærker i dag. Her vil du møde noget af det tunge i verden i dag, men du vil også få et perspektiv på, hvorfor det er, som det er, og hvad spirituel aktivisme er. Denne del af rejsen er mere konkret og udadvendt.

 

5. Rejsen til i dag (52:14)

Fra troens æra til videnskabens æra – og videre til opbrud, krise og mulig transformation.

5A. Håbefuldt Intermezzo (29:46)

Opløftende påmindelser inden den brændende grund betrædes - og lidt om valget i USA.

6. En udfordret verden (59:03)

Et perspektiv på de globale udfordringer vi er midt i, og som vi må møde spirituelt og menneskeligt.

7. Spirituel aktivisme (1:13:03)

En introduktion til, hvad det vil sige at være spirituel aktivist og forbinde væren med gøren.

 

3. PRAKSIS

De sidste lydfiler er helt konkrete inspirationer til, hvad du kan gøre i dit liv. Det er simple, men dybe anvisninger på dybt transformative metoder. Betragt det som begyndelser, og opfat det som eksempler, der kan vække noget nyt i dig. Og det hele lander ved det nye fællesskab omkring bålet!

 

8. Stå og hold (27:45)

Enkel og kraftfuld øvelse til at være i verden med åbent hjerte.

9. Kærlig forbindelse (30:40)

En simpel og dyb øvelse til kærligt at forbinde dig med det, der er omkring dig.

10. Cirkulation (39.10)

Inspiration og vejledning til, hvordan du med bevægelse, lyd, energi og lys kan skabe cirkulation.

11. Landing (26:48)

To enkle måder at lande på, så du fuldt og helt forbinder og forankrer dig, hvilende og vågen.

12. Intro til indre hjælp (34:54)

En praktisk formel for spirituel aktivisme

13. Indre hjælp (39:31)

Guidet meditation som eksempel på indre hjælpearbejde

14. Fællesskab ved bålet (52:39)

Lad os sidde sammen ved bålet og åbne os for de nye fortællinger

 

SÅDAN GØR DU

Hvis du gerne vil inspireres gennem dette lydkursus, som er indtalt til netop dette formål, på størrelse med et helt weekendkursus, og ikke bare en optagelse fra tidligere undervisning, så er proceduren enkel og består af 3 simple trin:

 

1. FØRST

 

BETAL 400,- kr. på MobilePay – 740 640 (WiseHeart I/S)

Skulle du ikke have MobilePay, så er bankoverførsel mulig på Merkur: reg. 8401, konto 154 9049

(IBAN SWIFT til lydfiler udland: For at betale via netbank, vælg betaling til udlandet. Vælg dansk valuta. Kontonummer dk8684010001549049 IBAN: mekud21 (HUSK at markere at afsender betaler omkostninger. (Overførsel fra Norge koster 60 danske kroner (i 2019))

HUSK at angive dit navn + ”INSPIRATION” ved overførslen – både MobilePay og bank.

 

2. DERNÆST

 

SEND MAIL til mig på sorenhauge@gmail.com og bed om lydfilerne ”INSPIRATION”.

HUSK at sende mailen. Ellers modtager du intet J Ved bankoverførsel tager det længere tid at modtage, da overførslen normalt tager minimum en dag.

 

3. TIL SIDST

 

Så snart 1 og 2 er på plads, får du tilsendt en WeTransfer-invitation på mail. Den skal du acceptere INDEN EN UGE (herefter sletter WeTransfer filerne) og kan så direkte downloade lydfilerne på din computer. Det er nemt og praktisk og 100% gratis. Lydfilerne er helt almindelige M4A-fil (.m4a) filer.

 

HUSK at du er ansvarlig for at foretage ovenstående, og at jeg desværre ikke kan yde dig teknisk assistance, hvis noget går galt. Proceduren er enkel og helt normal. Er der noget du ikke kan finde ud af, så søg venligst hjælp hos venner eller familie. Det tager mig tid at modtage bestillinger og oploade filerne, og jeg kan desværre ikke derudover bruge tid på teknisk hjælp.

 

NYHEDSBREV: Ved købet bliver du tilmeldt mit online nyhedsbrev med inspiration og information om kurser og andre aktiviteter. Det tilsendes på din mail, og du kan til enhver tid framelde det i bunden af seneste modtagne udgave, hvis ikke du ønsker at modtage det.

 

 

Kærlige hilsener og ønsker om alt godt,

Søren Hauge