Efter cirka 30 workshops de sidste 7 år om Sidhe (Elverfolket) og vores egen Sidhe-natur (Elverkraft), foruden skrivning af 3 danske bøger om emnet, og 2 engelske, tager jeg nu skridtet og bringer for første gang undervisningen direkte ud på webinarer. Det glæder jeg mig til, og har det din interesse, så er du velkommen!

 

DE 3 WEBINARER

 

WEBINAR 1: Elverfolket - vores slægtninge

Onsdag den 15. april 2020 kl. 19-21:

Webinaret introducerer elverne (på gælisk kaldt "Sidhe") som vores nærmeste slægtninge, reelt eksisterende væsener, som er omtalt overalt i verden under forskellige navne. Vi er tættere på dem end på engle og naturånder, og alligevel har vi mytologiseret dem til fantasivæsener. Webinaret er en introduktion til elvernes virkelige eksistens og til hvorfor de rækker ud til os i denne tid, så et nyt forhold og samarbejde kan se dagens lys. Aftenen slutter med en meditation og en invitation til en øvelse.

 

WEBINAR 2: Elverne og vores Elverkraft

Onsdag den 22. april 2020 kl. 19-21:

Webinaret går dybere ind i elvernes verden og vores relation til dem, og fokuserer på vores fælles oprindelse, som betyder at vi rummer en næsten glemt elverkraft i os selv, ligesom elverne har ansatser til noget af det vi mennesker har udviklet. Det er en fascinerede rejse, som rører ved nogle af de dybeste længsler i mange mennesker, og som vækker en virkelighed til live, som vi ofte helt har fortrængt. Aftenen slutter med en meditation og en invitation til en øvelse.

 

WEBINAR 3: Din Elverkraft

Onsdag den 29. april 2020 kl. 19-21:

Vi mennesker rummer noget af elvernes (Sidhe's) natur i os, og når vi begynder at åbne til denne virkelighed, bliver vi brobyggere, og samtidig mere hele mennesker. Det er dybest set gennem Elverkraften i os, at vi kan blive meget mere hele mennesker, og det er særdeles betydningsfuldt, fordi vi genopdager sider i os selv, som ofte er stærkt fortrængte. Vi kaster ud ud i udforskningen avores Elverkraft, og det åbner til en hel verden af glemt kraft, glemt liv, glemte drømme og glemt magi. Det er en rejse ind i vores oprindelige naturlighed, som helt kan ændre vores fremtid.

 

 

Foruden selve webinarerne tilsendes du helt specielle PDF-materialer på mail, der supplerer undervisningen, også visuelt, og du kan se webinarerne på replay eller lytte til det på lydfiler, hvis ikke du kan være med, når det sker "live". Lydoptagelserne er en ekstra sikkerhed, hvis teknikken driller på grund af internettets store belastning i denne tid.

PRISEN er 390,- kr. (290 for økonomisk udfordrede) for de 3 webinarer, der udgør en enhed og kun kan købes samlet. Praktiske detaljer om køb og tilmelding, se nederst herunder. HUSK at der vil foreligge Replay og/eller lydfiler med PDF-materialer, hvis ikke du har mulighed for at deltage på selve tidspunktet.

 

 

 

 

EN VIDEREGÅENDE MULIGHED

I første omgang er det disse 3 webinarer, som jeg udbyder, og som hænger sammen og udgør en enhed. Men der er også en mulighed for at fortsætte derefter med 4 efterfølgende webinarer, som går praktisk dybere og fokuserer på 4 af Elverkraftens nøgleområder:

 

1) Jordportalen
At være bro mellem verdener i den dybe forbundethed. At praktisere gralsrum og "lande" i Det Glemte Land.

 

2) Flowdanseren
At surfe i energiens strøm og følge den naturlige bevægelse. At opdage kunsten at være livsdanser i nuet.

 

3) Ilddrømmeren
At være skabende drømmer og væve mulighedernes former i den umiddelbare åbenhed. At opdage formskifterens hemmeligheder.

 

4) Vindsangeren
At synge verden i tilblivelse ved at stå i den uophørlige vinds levende strøm. At skabe sangspor og forbinde verdener og væsener med stjerne-jord-hjerte nærvær.

 

Eventuel deltagelse i disse 4 efterfølgende webinarer er en mulighed, men ikke nogen betingelse for at tilmelde dig de tre første. Skulle du allerede ved tilmeldingen til de 3 webinarer have interesse i de 4 efterfølgende, er du velkommen til at oplyse det, men det er ikke noget du behøver at gøre.

 

 

 

HVAD ER WEBINARER?
Et webinar er en "live"-videotransmission til dig på din computer, lige der hvor du sidder, og hvor du bliver undervist sammen med andre. Jeg kan ikke høre eller se dig, men du kan høre og se mig, og får du lyst kan du skrive spørgsmål til mig, som jeg besvarer i undervisningen. Andre kan også spørge, og du kan også se deres kommentarer. Undervisningen optages, så du altid kan gense den på et link, som du får tilsendt. Kan du ikke nå frem i tide, kan du også se optagelsen efter den er færdig. Du kan se optagelsen lige så mange gange du ønsker via linket. Så enkelt og smart er det. Se generel oversigt over webinarer HER

 

HVORDAN?
Senest dagen før webinaret får du en mail med link til selve webinaret. Det skal du bruge for at logge på. Det virker på mobil, Ipad og computer, og det er enkelt. Du bliver lige lydtestet før du kommer ind i webinarrummet til mig - bare følg anvisningen.

Du kan vælge bare at se webinaret uden at gøre noget. Du kan også spørge mig undervejs i en chatboks - det bestemmer du helt selv. Alle vil kunne se dine spørgsmål og du kan se andres spørgsmål og kommentarer. Jeg kan vise dias og film, hvis det behøves, men for det meste er det mig du vil se, og jeg er som regel hjemme, når transmissionen sker.

 

PRAKTISK & SÅDAN GØR DU

 

TID: Onsdag 15, 22 og 29. april 2020 kl. 19-21 dansk tid.

 

PRIS: 390 kr. (290 kr. for økonomisk udfordrede).

 

TILMELDING: Send mig en mail på sorenhauge@gmail.com OG indbetal beløbet. HUSK begge dele! 

- jeg kan ikke invitere dig, hvis ikke du mailer til mig med ønsket om at deltage - selvfølgelig samtidig med at du betaler. Du kan bare skrive: "Jeg tilmelder mig hermed Elverfolk & Elverkraft".

 

BETALING I DANMARK: Sker helst på MobilePay 740 640 (WiseHeart I/S) - bemærk: Mit private MobilePay, som jeg tidligere har brugt, skal IKKE benyttes, så tjek at det er ovenstående 6-cifrede erhvervsnummer, der tilhører mit firma, WiseHeart I/S. Bankoverførsel kan bruges hvis du ikke har MobilePay. Det er da til Merkurbank ​reg. 8401, konto 154 9049​. Straksoverførsel foretrækkes, så der ikke skal ventes i 1-3 dage - det koster sikkert et gebyr på få kroner.

 

BETALING UDLAND: Du kan også overføre internationalt, fx. fra Norge eller Sverige - men må da huske SELV at betale din del af gebyr for overførsel, som i Norge er 60 kr. (HUSK at jeg modtager DANSKE kroner - ikke norske eller svenske, da kursen er anderledes). ​International ​transfer: Swift/Bic: mekudk21 - IBAN: dk8684010001549049​. (Jeg kan ikke hjælpe dig med det praktiske, men med Swift/Bic og IBAN har du det nødvendige.)

 

SENEST: Du skal betale og sende mig mail allersenest dagen før et webinar for at nå at være med. I tilfælde af at jeg er ude af stand til at nå at koble dig på, må du regne med at det så er et "replay" eller lydfiler du får adgang til.

 

REPLAY: Hvis du forhindres i at deltage på tidspunktet, får du et link til at se det på et senere tidspunkt, da det optages. Det gør alle deltagere. Et replay har ikke spolefunktion, og viser ikke hvor lang tid optagelsen varer. Du kan heller ikke kommentere eller spørge om noget, MEN du kan i ro og mag se og lytte, og stoppe og fortsætte, så længe siden ikke forlades på din computer. ALTERNATIVT får du tilsendt en lydfil, hvor du hører alt, og kan spole frem og tilbage. I tilfælde af at teknikken driller er lydfilen din særlige mulighed. VIGTIGT: Når du får tilsendt dine ting er det dit ansvar at downloade det ved modtagelsen. Efter få dage slettes det, hvis du ikke downloader til dig selv, og da det tager tid at oploade og sende igen, fordi du glemmer at downloade, vil det koste 100,- kr. i gebyr. Så HUSK at downloade!

 

 

INGEN REFUNDERING: Hvis du ved en fejl tilmelder dig et allerede overstået webinar, så kan jeg kun tilsende dig lydfilen eller replay-linket, hvis det stadig virker (der er ikke uendelig varighed af uploadningerne fra webinar-udbyderens side, så jeg kan ingen garanti give for varigheden af et replay) og jeg refunderer generelt ingen penge.

 

WEBINAR-UNDERVISER

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981 og er desuden magister i idéhistorie og filosofi. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger, heraf flere på engelsk, og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow Metoden (en healingsterapeutisk arbejdsform), naturspiritualitet og energipsykologi. Søren har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde og ledelse af grupperejser, senest til England og Færøerne, Bulgarien og Irland. Han har privat klientpraksis og bor i Lejre kommune på Sjælland. www.sorenhauge.com