Kom med på pionérrejsen!

 

Lad os udvikle de nyeste metoder
(Mariel)

 

Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen,
David Spangler, Jeremy Berg & Freya Secrest
6. okt, 2-3. nov. og 30. nov-1. dec. 2019


KISSERUP-HVALSØ PÅ MIDTSJÆLLAND

 

 

Vi inviterer til en dybere rejse ind i ElverKraft-Feltet, hvor der trækkes spor ind i nye områder, som vi sammen udforsker. Det er en pionérrejse for dig, der tidligere har stiftet bekendtskab med Sidhe og Elverkraften, og som kan mærke, at det er forbundet med din dybere identitet. Enten har du tidligere været på Sidhe-kurser, på ElverKraft-Skolen (Sidhe Guide skolen) eller også har du som minimum læst en eller flere af Søren Hauges Sidhe-bøger og gennemgået lydkurset Porten til Sidhe (https://sorenhauge.com/porten-til-sidhe)

 

Rejsen ledes af Søren Hauge & Sussie Luscinia Nielsen, assisteret af David Spangler, Jeremy Berg og Freya Secrest, som vi er stolte over og glade for at kunne introducere for vores danske kursister og medrejsende i Elverkraftens udfoldelse af Sidhe-samarbejdet.

 

GAIAS ÅNDEDRÆT

Mennesker og Sidhe udgør oprindeligt en dyb enhed, som er gået tabt, og som nu gradvist kan genskabes. På et universelt plan handler det om at Gaias ”to lunger” kan begynde at ånde synkront, og at en levende heling kan skabes, så verdenskrisen afløses af voksende harmoni. På et individuelt plan handler det om at vi bliver bevidste om, at vores fulde menneskeidentitet også omfatter Elverkraften – ikke som en romantisk drøm, men som levende værekraft i vores liv og virke. Hvad sker der med os, når vi udfolder elverkraft, og hvilke forandringer bringer det med sig? (Billedet her kommer af en Sidhe-inspiration til Jeremy Berg og illustrerer de to strømme, Sidhe og mennesker, der finder sammen for at skabe et nyt hele.)

 

PARTNERSKABSFELTET

Forløbet er et felt for indre og ydre partnerskab, hvor vi udforsker de nye spirer og impulser, som er vokset frem i de seneste 6-7 år siden David Spangler og Jeremy Berg sagde ja til invitationen til samarbejdet med Sidhe. Det handler ikke om, hvorvidt du har bevidst kontakt til en eller flere Sidhe, men om du kan mærke at Elverkraften taler til dig på en måde, som du gerne vil sige ja til i dit liv, lige der hvor du er. I forløbet vil vi derfor også lægge vægt på at du får plads til at dele, hvordan du selv udtrykker din natur i resonans-feltet hvor din Sidhenatur eller Elverkraft aktiveres. Hvordan bliver du stærkere i dit resonansfelt? Hvor er de nye inspirationer og frø, som du kan nære? Hvad kan det vise vej til i dit liv?

 

PRAKSIS

Helt konkret arbejder vi med levende formidling, enkle ritualer og meditationer, der går hånd i hånd med et spektrum af øvelser og legende afprøvninger af muligheder. Vi følger de 4 åbninger til vores Elverkraft: Forankring, bevægelse, stemme og imagination, og eksperimenterer med de resonansfelter, som kan hjælpe os med at udfolde vores vifte af Sidhe-egenskaber. Hvordan er min krop en stemmegaffel? Hvad er mine særlige sanseegenskaber? Hvordan kan vi sammen styrke ElverKraft-Feltet, så vi sammen med andre sår nye, helende frø, der hvor vi har vores virke?

 

UNDERVISNING MED DAVID SPANGLER, JEREMY BERG & FREYA SECREST

Som noget helt specielt er vi glade for at fortælle at Jeremy Berg, Freya Secrest og David Spangler har sagt ja til at bidrage som samarbejdspartnere med deres live-undervisning på fælles skærm direkte fra USA, og vi får mulighed for at have en dialog med dem. Desuden besøger Jeremy og Freya os i Danmark og giver en endagsworkshop. Denne formidling foregår på engelsk og oversættes ikke.

Jeremy Berg er kunstneren bag The Sidhe Card Deck, indehaver af forlaget Lorian Press, og underviser i Incarnational Spirituality og Sidhe-samarbejde.

David Spangler er stifter af Lorian Association, Findhorn pionér, og forfatteren til The Sidhe Card Deck Manual, Conversations with the Sidhe og Engaging with the Sidhe. Davids og Jeremys betydning for det nye Sidhe-samarbejde er afgørende for os – Søren og Sussie – og derfor er det en særlig glæde at vi kan få de to venner og kolleger til at bidrage til ElverKraft-Feltet.

 

SAMARBEJDE MED DEVAER & SIDHE - BESØG AF FREYA SECREST & JEREMY BERG

 

Freya Secrest og Jeremy Berg besøger os og afholder en særlig søndag for indbudte. Det sker søndag den 6. oktober i direkte forlængelse af en dobbelt Sidhe-grupperejse i Irland, hvor de kommer omkring Danmark inden de tager tilbage til USA. Freya og Jeremy danner par og Freya er underviser i Lorian Association. Hun blev en del af Findhorn i starten af 70erne, og hun har specialiseret sig i at arbejde med ikke-fysiske energier, hvilket ikke mindst omfatter engle/devaer og naturånder. Se en introduktion af hende på YouTube her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1018&v=w6Wvl-e0bkk og en introduktion af Jeremys arbejde her: https://www.youtube.com/watch?v=PqcKjkFtEj0 – Prisen for denne ganske særlige dag vil kun være 700,- kr., og alt overskuddet går til Lorian Association, hvor Freya og Jeremy har deres virke sammen med David.

NB: Det er enestående at vi kan tilbyde deltagelse fra 3 så erfarne og kompetente, internationale undervisere, og ikke mindst en workshop med to af dem til nedenstående pris!

 

WEEKENDERNE

 

6. OKT. 2019: DEVA- & SIDHE-SAMARBEJDE - SØNDAG MED FREYA SECREST & JEREMY BERG
Temaet for dagen vil være være samarbejde med devaer og Sidhe, og dagen vil på en ganske særlig måde danne en aktuel optakt til de to senere weekender i november og december.

 

2-3. NOV. 2019: INVITATION OG KONTAKT
Vi arbejder med metoder til at skabe bevidst kontakt med vores egen Elverkraft og med det resonansfelt, som åbner til vores Sidhe-partnere. Hvordan bliver jeg bedre til at genkende og sanse ind i dette felt? Hvordan er min egen tilgang til det? Jeremy Berg bidrager online og live fra USA på tv-skærm i denne weekend.

 

30. NOV. – 1. DEC. 2019: PARTNERSKAB I OS OG VERDEN
Vi arbejder videre med, hvad partnerskab betyder i forhold til vores egen Elverkraft og i relationer til Sidhe-feltet, der rækker ud i verden. Hvordan ærer jeg feltet i situationer, under forhold og relationer, der er udfordrende? Hvordan bliver det styrket i mit liv? David Spangler bidrager online og live fra USA på tv-skærm denne weekend lørdag formiddag.

 

HOVEDUNDERVISERE

 

Søren Hauge: Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England og Færøerne, og i 2018 og 2019 til Irland, hvilket bliver i samarbejde med bl.a. Sussie Luscinia Nielsen. Søren har i mange år arbejdet med Sidhe-Visdom (Elverkraft).

 

Sussie Luscinia Nielsen: Sussie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP (Life Energy Process ved Stephano Sabetti). Hun har 20 års erfaring som deltager i adskillige sessioner, gruppeforløb og retreats med blandt andet danseterapeut Vivian Persson, der var hendes store læremester og som introducerede naturen som vejleder. Sussie er uddannet i adskillige bevægelsesformer og udtryk, og har selv undervist i de seneste 7 år. Hun har sideløbende studeret traditionel sang og musik på University of Limerick, Irland, har turneret både i ind og udland og har flere udgivelser bag sig, blandt andet det DMA-vindende album Pigens Morgen fra 2007. Hun er desuden uddannet Spirit Guide – Intuitive Mastering og Executive Spirit Coach hos Pia Nissen. I denne periode er hun i gang med at komponere musik til en række Sidhe-digte af poeten AE (George William Russell 1867-1835), er medstifter og leder af Sidhe Guide Skolen sammen med Søren Hauge, som hun også holder andre kurser med. Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen Sussies sange kan også købes, bla. på iTunes – søg fx. på hendes albums Pigens Morgen, Day is Dawning og After Rain. Hjemmesidewww.lusciniasnest.dk – Kontakt: sussienielsen@gmail.com – 2339 5116

 

DET PRAKTISKE

STED: Aggerupvej 2, Kisserup, 4330 Hvalsø.

PRIS: 5500, kr. alt i alt for begge weekender og den 6. oktober.

BETALING: Senest 16. september 2019. Depositum 2200,- kr.

1) SØNDAGS-WORKSHOP - TID: 6. oktober 2019, kl. 10-16.2) WEEKEND - TID: 2-3. november 2019, begge dage kl. 10-17.

3) WEEKEND - TID: 30. november-1. december 2019, begge dage kl. 10-17.
NB: Alle tre aktiviteter udgør et samlet forløb og en helhed. Deltagelse på en enkelt weekend eller kun lørdagen i oktober er derfor ikke mulig.

TILMELDING: https://sorenhauge.com/tilmelding/ – indbetal depositum på 2200 kr. til Merkur Bank: 8401 156 3842​ ELLER MobilePay – 740 640 (WiseHeart I/S – Søren Hauge) (HUSK at angive “ELVERKRAFT-FELTET”). Pladsen på kurset er ikke gældende før depositum er indbetalt.

 

FORUDSÆTNINGER: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka. At du ikke er ubekendt med Sidhe/Elvere/Elverkraft og enten har læst artikler om emnet eller fx. taget lydkurset PORTEN TIL SIDHE, og meget gerne deltaget på Sidhe-kurser. De sidste er dog ikke et krav.
ARTIKEL - Elverfolket kalder: LINK
ARTIKEL Sidhe og din Elverkraft: LINK
LYDKURSET PORTEN TIL SIDHE: LINK


EVT. OVERNATNING: B&B Kisserup: https://www.visitlejre.dk/kisserup-bb-gdk1007120 og ellers Hvalsø eller Lejre, kun få kilometer fra Kisserup.

 

MEDBRING: Frokost, skriveredskaber og evt. en pude til rygstøtte. Husk også at medbringe UR, så du kan holde tiden ved øvelser udenfor. (enten separat ur eller på din telefon). Der er kage, kaffe og te som en del af kurset og inkl. kursusprisen.