En rejse til din glemte vildhed

Tag på en opdagelsesrejse til din oprindelige naturlighed og den ægte, milde vildhed, som er en del af din inderste natur. En opvågning til livets større virkelighed indebærer at du kommer på sporet af den dybe forbundethed, det forunderlige flow, den skabende drøm og den levende sang i din sjæls inderste. Når disse finder sammen og ’stenen og danseren’ i dig bliver levende, så åbner du mere og mere for din skjulte Elverkraft, og livets magiske dimensioner begynder at folde sig ud.

 

Støtte fra Elverslægtninge

Myter og legender taler om Elverkraftens oprindelse i en arkaisk fortid, hvor mennesker og elvere (også kaldt Sidhe) endnu var én familie. Omstændigheder førte til en gradvis adskillelse mellem os og dem, og i dag har vi for det meste gjort dem til fiktive eventyrfigurer. Men elverfolk – Sidhe – er en levende realitet, og disse nære slægtninge til os, kontakter os mere og mere i dag og minder os om vores glemte Elverkraft, som de selv har udfoldet naturligt, ligesom de ønsker at lære af vores menneskelige naturs dybeste skatte. Elverkraften er den dybeste X-faktor vi næsten helt har fortrængt og glemt, men som de støtter os til at genopdage og udfolde.

 

Fire forunderlige portaler

I løbet af workshoppen vil vi rejse gennem fire portaler, som åbner ind til Elverkraftens hjerte, og som kan blive anledninger til forunderlige opdagelser og helt nye begyndelser i vores liv. Vi vil udforske:

 

  • Forankringen og kunsten at stå i sit livsland
  • Bevægelsen og kunsten at danse i sit livsflow
  • Imaginationen og kunsten at aktivere sin livsdrøm
  • Stemmen og kunsten at synge sin livssang

 

Vi vil følge ledetråden – ”Vær dig, vær mild, vær vild” – og give plads til at dagenes erfaringer bliver delt i fællesskab og mellem de enkelte. Workshoppen udgør en helhed i sig selv og er samtidig en åbning til det, som ElverKraftSkolen handler om. Det er en god idé at du i forbindelse med kurset gør dig bekendt med Sidhe (udtales ’sjii’), eksempelvis ved at læse artiklen Elverfolket kalder eller ved at læse en af Sørens bøger om Sidhe (Sidhe – Elverkraften, Vild Spiritualitet, Det Glemte Land): http://forlag.wiseheart.dk/da/

 

Underviser

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England og Færøerne, og i 2018 og 2019 til Irland, hvilket bliver i samarbejde med bl.a. Sussie Luscinia Nielsen. Søren har i mange år arbejdet med Sidhe-Visdom (Elverkraft).

 

 

PRAKTISK

 

FORUDSÆTNINGER: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka.

 

TID & STED: Weekenden 23-24. november 2019, lør & søn. Kl. 10-17

 

STED: Ryesgade 31, 3, 8000 Aarhus C (kun 1 minuts gang fra Banegården).

 

BEMÆRK at kurset også afholdes på Holistisk Højskole i Stensbæk i Sønderjylland i løbet af sommeren 2020 (www.holistisk-hojskole.dk)

 

PRIS: 1900,- kr.

 

SPØRGSMÅL: sorenhauge@gmail.com

 

MEDBRING: Frokost, skriveredskaber, papir og evt. en pude til rygstøtte. Der er frugt, kage, kaffe og te som en del af kurset og inkl. kursusprisen.

 

NYHEDSBREV: Ved tilmelding til Søren Hauges kurser bliver du tilmeldt Sørens nyhedsbrev med inspiration og information om kurser og andre aktiviteter. Det tilsendes på din mail, og du kan til enhver tid framelde det ved et klik i bunden af seneste modtagne mail.

 

TILMELDING: Indbetaling af depositum på 900,- kr. (eller det fulde beløb på 1900,- kr.) og det eventuelle restbeløb på 1000,- kr. senest 10 dage før kursus. Sådan gør du:

  • Skriv til Søren på sorenhauge@gmail.com og oplys: 1) dit fulde navn, 2) din postadresse, 3) dit tlf-nummer og 4) din mail.
  • Indbetal samtidig depositum (900) eller fulde beløb (1900) – enten på MobilePay 740640 (WiseHeart I/S) eller Merkurbank 8401 - 156 3842 – og din tilmelding er gældende.
  •  

FRAMELDING: Betaling er bindende og ved eventuel framelding returneres depositum eller fulde beløb ikke, med mindre der er tale om alvorlig sygdom, eller pladsen kan udfyldes af en anden, og det skal da oplyses allersenest den 15. november.