Opdag 3 kraftfulde mesternøgler, der vil hjælpe dig og andre med selvhelende flow! De 3 mesternøgler er forbløffende enkle, men ignoreres eller modarbejdes alt for ofte, hvilket gør stik det modsatte af, hvad vi tror og håber.

 

Giv dig selv muligheden for at opdage, hvordan du kan få dybdeflow i dit liv på en helt ny måde! Få præsenteret en metode til at møde dig selv med dyb værdsættelse og nysgerrig venlighed, så du ikke længere er i krig med dig selv, men skaber indre samarbejde med de forskellige sider i dig selv.

 

EN VEJ TIL LIVSFLOW

Webinaret viser dig en troværdig og holdbar vej til, at du kan udfolde dit hjerte og følge livsglædens spor med frisat kreativitet og overskud af livsflow. Denne vej kan gås, uden at du slider på dig selv og prøver at præstere det uopnåelige. Det er en ubesværet vej, som ikke stjæler din energi, men i stedet viser dig, hvordan du kan vende din indre modstand, tyngde og hæmning til livfuldhed og energi.

 

Vejen er også til at få øje på i en metode, som har været kendt i mere end 10 år, og den hedder SoulFlow. SoulFlow er en terapeutisk, helende og psykospirituel metode, der i sin essens er meget enkel, og som du kan få en klar fornemmelse af i løbet af webinarets to timer.

 

AFTENENS FORLØB

 

Første del: Velkomst og beskrivelse af de 3 mesternøgler, der viser vejen og metoden til et liv i indre og ydre flow. Metodens praksis forklares konkret og med eksempler på, hvordan den virker på underbevidstheden. Herefter er der en kort pause på 5 minutter.

 

Anden del: Her giver jeg en praktisk, meditativ guidning, så du selv kan opleve metoden helt konkret. Herefter er der plads til en dialog, hvor du i chatten kan skrive spørgsmål til mig. Jeg fortæller til sidst lidt om SoulFlow Terapeut-uddannelsen (LINK) og workshoppen ”Endelig Flow – En terapi med Sjæl” (LINK).

 

OBS: Dette webinar efterfølges af webinaret ”Terapi med Sjæl” (se HER) der afholdes, d. 11. april, samme tid, og her vil der være nyt og mere om metoden. Du er hjerteligt velkommen til at deltage.

 

TRE BONUSER

 

Som deltager på webinaret vil du få følgende helt specielle muligheder:

 

FØRSTE BONUS

Du får efter webinaret tilsendt en PDF-fil med yderligere inspiration i form af illustrerede materialer, der kan uddybe din forståelse af emnet.

 

ANDEN BONUS

Du får 200 kroners rabat på lørdagsworkshoppen ”Endelig Flow! En terapi med sjæl!”, der afholdes, d. 10. juni, kl. 10-15. Normal pris 475,- kr. Din pris 275,- kr. Se mere HER.

 

TREDJE BONUS

Du får 500 kroners rabat på SoulFlow Terapeut-uddannelsen, der starter for niende gang, d. 30. september 2023. Se mere HER.

 

 

UNDERVISEREN

Søren Hauge er webinarets underviser. Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981 og er uddannet magister i idéhistorie og filosofi. De senere år har han i sit firma WildHeart specialiseret sig i SoulFlow Metoden (terapi) og Vildhjerte-vejen (kurser, rejser, bøger). Han er forfatter til 24 bøger, heraf flere på engelsk. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Søren har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Han leder årligt grupperejser, senest til England, Bulgarien, Irland og ikke mindst Færøerne, hvor han har været mange gange. Han har privat praksis og bor i Ejby Ådal ved Isefjord på Sjælland. www.sorenhauge.com

 

Alice Miethe og Laura Nygaard, som er Sørens kolleger og medundervisere på SoulFlow-uddannelsen, deltager også i webinaret.

 

PRAKTISK

 

TID: Tirsdag, d. 28. marts 2023, kl. 19-21.

 

PRIS: 50 kr.

 

TILMELDING: Send mig en mail på sorenhauge@gmail.com OG indbetal beløbet på MobilePay 203020. HUSK at sende mig mailen, så jeg har din mailadresse og kan invitere dig! Bankoverførsel kan bruges, hvis du ikke har MobilePay. Det er da til Merkurbank ​reg. 8401, konto 156 3842​. Straksoverførsel foretrækkes, så der ikke skal ventes i flere dage - det koster sikkert et gebyr på få kroner. Tilmelding er bindende.