LEV DET LIV DU DRØMMER OM

ENERGIPSYKOLOGI OG SOULFLOW

Jeg kan hjælpe dig med at leve det liv du drømmer om gennem individuelle sessioner

Energipsykologien giver dig svaret på hvilke indre energier og ressourcer du skal satse på for at leve det liv du drømmer om.
Energipsykologien fortæller hvilke udfordringer du må gennemleve for at blive alt det du har potentiale til.
Et energipsykologisk udviklingsforløb giver dig redskaberne til at sætte en kurs for dit liv, gennemføre den og leve det liv du drømmer om.

”Ved Sørens varme imødekommenhed, ro og nænsomme væren, tages jeg ved hånden og guides gennem indre veje til de mest dyrebare universer”

Lone Arnoldus, Soul-Flow-Guide, www.remedium.dk

Hvordan foregår det?

Når du starter i et forløb hos mig, bliver det tilpasset den unikke livssituation du befinder dig i og det menneske som du er. Der vil dog være fem trin som vi arbejder ud fra:

  1. Behov. Først afdækkes dine behov og livssituation. Det sker gennem særlige spørgsmål jeg stiller dig inden vi gåår i gang.
  2. Ressourcer. Så kortlægges dine energier og ressourcer med hjælp fra JivaYou’s identitetsprofil. Det giver et resultat vi kan arbejde med.
  3. Retning. Der sættes konkret kurs for din udviklingsrejse, som viser retning mod det liv du drømmer om. Jeg vil sørge for at hjælpe med at vi holder kursen.
  4. Transformation. Der arbejdes med at forløse de begrænsninger og skyggesider, som dukker op. Her er det oplagt at anvende SoulFlow metoden. Er det helt ukendt for dig, så kan du lære mere her: https://sorenhauge.com/soulflow/
  5. Realisering. I takt med at du lærer dine energier at kende, og bevidstgør dem, realiserer du dine behov. Dette er den videre og dybere rejse.

Sørens måde at coache på gør, at man som klient vender tilbage til hverdagen med overraskende nye perspektiver. Hverdagen er allerede blevet til et bedre sted at være.”
Kurt Lindekilde, Holistisk læge, psykoterapeut, www.lindekilde.dk

 

Hvordan gør vi det? Energipsykologi og SoulFlow i balance

Energipsykologien fortæller hvilke energier du består af fra krop, psyke til sjæl og hvordan du kommer i samklang med dit dybeste væsen og dit livsformål. Du vil løbende opleve disse energier i praksis gennem vores forløb.
SoulFlow er en healingsterapeutisk tilgang, som på en nænsom måde udvikler de energier du har behov for at få mere af og forløser de indre begrænsninger, du har behov for at give slip på.
Min faglige ekspertise og livserfaring med personlig og spirituel udvikling gennem mere end 37 år garanterer at du er i trygge hænder. Jeg har hjulpet hundredvis af mennesker på mine mange uddannelser og individuelle forløb. Jeg tænker også jeg kan hjælpe dig.
Konkrete øvelser. Jeg vil i forbindelse med forløbet give dig særligt tilpassede øvelser, som passer lige netop til dig. På den måde vil du mellem sessionerne hjælpe med at integrere det, som sættes i gang. Accept af den du er og mod til at handle på det – er vigtige kvaliteter i det energipsykologiske arbejde og i SoulFlow metoden.

Det praktiske

Hvor langt er et forløb? Du bestemmer længden, men jeg anbefaler et grundforløb på 3 gange, og hvis du vil i dybden fortsætter vi derefter i det omfang du selv oplever at det gavner.

Hvad koster det? Prisen er 700 kr. i timen ved et 3 timers forløb. Du sparer 100 kr. Derudover får du: En værdifuld e-bog om Energipsykologien, 30% rabat på min bog om SoulFlow, 25% rabat på JivaYou’s Identitetsprofil, når du bestiller den gennem mig

Hvor foregår det? Jeg bor i Kisserup på Midtsjælland – men er du langt væk, kan vi bruge skype. Begge muligheder kan fungere fint, så dybest set er afstand ikke et problem. Kontakt mig og las os aftale nærmere.

Hvor kan jeg læse mere om Søren? Her er mere: LINK

Hvor kan jeg læse mere om Energipsykologi og SoulFlow Mere om Energipsykologi: LINK – Mere om SoulFlow: LINK

KONTAKT: sorenhauge@gmail.com

Igennem mine sessioner hos Søren har jeg været på fantastiske indre rejser i min underbevidsthed, som hver gang har ført mig i kontakt med sider af min personlighed, som gerne ville frem i lyset.
Niels Nielsen, Direktør, Aarhus.