FIRE WEBINARER

 

MANDAGE 18. MAJ, 25. MAJ, 1. JUNI & 8. JUNI

 

Kom mere hjem i dig selv, så du kan være i verden på en måde, der gør det muligt for dig at bruge din kreativitet og have et åbent hjerte for andre.

 

Kombiner din sensitivitet med din power, så du ikke løber tør for energi, men udvikler den robusthed, som skal til for at holde balancen i en udfordrende verden.

 

Bliv bedre til at navigere i de situationer du kommer ud for, og brug dig selv og dine talenter med størst mulig gennemslagskraft.

 

 

KOM MED PÅ EN FÆLLES REJSE MED ANDRE

Det er en rejse, hvor vi udforsker det liv vi lever på en praktisk og energetisk måde. I løbet af 4 sammenhængende webinarer vil du blive undervist og inspireret til at begynde at praktisere – eller videreudvikle – energivisdom på måder, der vil hjælpe dig med at uddybe din psykiske og mentale sundhed og udfolde det lys, den kærlige væren og den kraft, som du er.

 

ENERGIMESTRING ER LIVSKUNST

Der en kunst hvis fundament grundlæggende består af tre elementer eller tre ben, der alle skal aktiveres, hvis der skal opstå nogen form for mestring eller god håndtering af energi i dit liv: Kraft, Kærlighed og Kreativitet. Disse tre kan beskrives meget mere konkret, for deres begyndelse er der, hvor du ”står ved dig selv”, uden indre konflikter, samtidig med at du ”skaber rum” og gør det muligt at der for dig kan opstå ”improvisation i nuet”. Det er lettere sagt end gjort, og det skal både udforskes og næres gennem konkrete øvelser. Det er lige præcis hvad vi vil gøre i løbet af webinarerne, for der er meget, meget mere at opdage og udfolde. Fundamentet bærer en meget stor bygning, med mange etager og rum. Der er færdelsregler og vigtige principper at følge, hvis vi skal blive robuste, sensitive kraftcentre, der forandrer verden i takt med at vi udfolder os selv. Her er, hvad rejsen består af – i overskrifter – og hvor hvert webinar rummer undervisning, deling og praktiske øvelser:

 

 

WEBINAR 1, 18. MAJ: ENERGIVISDOM

Energivisdom hviler på en grundlæggende indsigt i energiens lovmæssigheder, og på en energetisk forståelse af livet og verden, hvor vi mærker at alt kan beskrives som kraftcentre, energistrømme og felter. Herfra kan vi lære at praktisere en holistisk energihygiejne, skelne mellem individuel og kollektiv energi og følge de mest fundamentale principper for energiudfoldelse. Det omfatter blandt andet at energi følger opmærksomheden og altid bevæger sig indefra udefter, at energi akkumuleres ved intention og bestemmes af motivet, at upartiskhed er helt afgørende, idet vi lærer at ”praktisere vidnet” i alle livsforhold, og at det er afgørende at forstå det cykliske princip i det nære og fjerne og være til stede med det som er. Vi ser på det overordnet og helt praktisk.

 

 

WEBINAR 2, 25. MAJ: BJØRNEN - ELLER KUNSTEN AT STÅ I DIN KRAFT

Kunsten at stå i sin kraft er den første træning vi må opøve, og den er så at sige centrum for alt øvrigt. Det indebærer at vi må forstå vigtigheden af at holde fokus, at arbejde med intention, opretholde grænser og skabe grounding og centrering. Men det rækker videre og handler også om at ære sin væren og suverænitet, at træde ind i sin dybe autoritet, udvise mod og derved skabe empowerment. Når det sker, når vi står fuldt og helt i vores land, så er der beskyttelse og sikkerhed til at gå videre. Vi inddrager konkrete øvelser til hverdagen, så det kan blive virkelighed.

 

 

WEBINAR 3, 1. JUNI: HJORTEN - ELLER KUNSTEN AT HOLDE NÆNSOMT RUM

Kunsten at holde rum er helt essentiel, hvis vi skal skabe et klima for vækst, og det begynder altid i os selv. Vi kan have mange ting i vores indre, som helt spærrer for vores gode intentioner. Her er det en særlig kunst at holde rum, at kunne møde og i dybeste forstand lære at værdsætte det vi rummer, udvise gæstfrihed og lytte til det som er. Når vi gradvist lærer at nære det venlige rum i os selv, så kan vi udvide det til verden omkring os. Vi integrerer øvelser, så teori kan blive praksis.

 

 

 

WEBINAR 4, 8. JUNI: KOLIBRIEN - ELLER FLOWNAVIGATIONENS KUNST

Flownavigationens kunst rummer mange facetter, og vi vil både forståelsesmæssigt og praktisk forholde os til betydningen af fokus, skift, variation, pausering, at følge strømmen, at gøre noget nyt, at skabe åbenhed i mødet med det som ér, at bevare evnen til klar observation, og at gå ind i den transformation, som her og nu tilbyder. Vi vil gøre det gennem undervisning, dialog og øvelser du kan bringe med dig på din livsrejse, idet du opdager dit helt særlige spor.

 

 

 

 

HVAD ER WEBINARER?
Et webinar er en "live"-videotransmission til dig på din computer, lige der hvor du sidder, og hvor du bliver undervist sammen med andre. Jeg kan ikke høre eller se dig, men du kan høre og se mig, og får du lyst kan du skrive spørgsmål til mig, som jeg besvarer i undervisningen. Andre kan også spørge, og du kan også se deres kommentarer. Undervisningen optages, så du altid kan gense den på et link, som du får tilsendt. Kan du ikke nå frem i tide, kan du også se optagelsen efter den er færdig. Du kan se optagelsen lige så mange gange du ønsker via linket. Så enkelt og smart er det.

 

HVORDAN?
Senest dagen før webinaret får du en mail med link til selve webinaret. Det skal du bruge for at logge på. Det virker på mobil, Ipad og computer, og det er enkelt. Du bliver lige lydtestet før du kommer ind i webinarrummet til mig - bare følg anvisningen.

 

Du kan vælge bare at se webinaret uden at gøre noget. Du kan også spørge mig undervejs i en chatboks - det bestemmer du helt selv. Alle vil kunne se dine spørgsmål og du kan se andres spørgsmål og kommentarer. Jeg kan vise dias og film, hvis det behøves, men for det meste er det mig du vil se, og jeg er som regel hjemme, når transmissionen sker.

 

 

PRAKTISK & SÅDAN GØR DU

 

TID: Mandage 18. maj, 25. maj, 1. juni og 8. juni 2020 kl. 19-21 dansk tid.

 

PRIS: 490 kr. (390 kr. for økonomisk udfordrede).

 

TILMELDING: Send mig en mail på sorenhauge@gmail.com OG indbetal beløbet. HUSK begge dele! 

 - jeg kan ikke invitere dig, hvis ikke du mailer til mig med ønsket om at deltage - selvfølgelig samtidig med at du betaler. Du kan bare skrive: "Jeg tilmelder mig hermed EnergiMestring".

 

BETALING I DANMARK: Sker helst på MobilePay 740 640 (WiseHeart I/S) - bemærk: Mit private MobilePay, som jeg tidligere har brugt, skal IKKE benyttes, så tjek at det er ovenstående 6-cifrede erhvervsnummer, der tilhører mit firma, WiseHeart I/S. Bankoverførsel kan bruges hvis du ikke har MobilePay. Det er da til Merkurbank ​reg. 8401, konto 154 9049​. Straksoverførsel foretrækkes, så der ikke skal ventes i 1-3 dage - det koster sikkert et gebyr på få kroner.

 

BETALING UDLAND: Du kan også overføre internationalt, fx. fra Norge eller Sverige - men må da huske SELV at betale din del af gebyr for overførsel, som i Norge er 60 kr. (HUSK at jeg modtager DANSKE kroner - ikke norske eller svenske, da kursen er anderledes). ​International ​transfer: Swift/Bic: mekudk21 - IBAN: dk8684010001549049​. (Jeg kan ikke hjælpe dig med det praktiske, men med Swift/Bic og IBAN har du det nødvendige.)

 

REPLAY: Hvis du forhindres i at deltage på tidspunktet, får du et link til at se det på et senere tidspunkt, da det optages. Det gør alle deltagere. Et replay har ikke spolefunktion, og viser ikke hvor lang tid optagelsen varer. Du kan heller ikke kommentere eller spørge om noget, MEN du kan i ro og mag se og lytte, og stoppe og fortsætte, så længe siden ikke forlades på din computer.

 

DESUDEN får du tilsendt en lydfil, hvor du hører alt, og kan spole frem og tilbage. I tilfælde af at teknikken driller med video-replay, er lydfilen din særlige mulighed.

 

VIGTIGT: Når du får tilsendt replay og lydfiler, er det vigtigt at du husker at downloade lydfilerne straks ved modtagelse. Efter få dage slettes de, hvis du ikke downloader til dig selv, og da det tager tid at oploade og sende igen, hvis du glemmer at downloade, så vil det koste 100,- kr. i gebyr, hvis du vil have dem tilsendt igen, fordi du glemte at downloade. Derfor: HUSK at downloade lydfilen, når du får mailen! Replay-linket kan du se når du vil uden at downloade.

 

INGEN REFUNDERING: Hvis du tilmelder dig et allerede overstået webinar, så kan jeg kun tilsende dig lydfilen eller replay-linket. Jeg refunderer generelt ingen penge.

 

 

WEBINAR-UNDERVISER

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981 og er desuden magister i idéhistorie og filosofi. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger, heraf flere på engelsk, og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow Metoden (en healingsterapeutisk arbejdsform), naturspiritualitet og energipsykologi. Søren har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde og ledelse af grupperejser, senest til England og Færøerne, Bulgarien og Irland. Han har privat klientpraksis og bor i Lejre kommune på Sjælland. www.sorenhauge.com