TRÆD UD I STRØMMEN

Livet kalder dig altid, men du kender sikkert den oplevelse, at noget undertiden holder dig tilbage fra at vove eventyret. Det kan være mange forskellige ting, som lægger hindringer foran dig, men i sidste ende er det dig, som er kaptajnen på dit livs skib. Det fordrer hjertemod og eventyrlyst, og du må indgå en pagt med dig selv om, at bevægelse er bedre end stilstand, og at du derfor helliger dig livets levende strøm. Det aktiverer en strøm af kræfter, og du må herefter tage de første skridt, som altid begynder med at du træder ud i strømmen.

 

ELEMENTERNES KRAFT

Når først du er ude i de levende elementers verden, opdager du for alvor, at du ikke kan styre dine handlinger på den vanlige måde, som du er blevet trænet i, gennem din kultur og dit samfund, med dets normer og konventioner. Du er nødt til at stole på naturens indre kræfter, og du må have tillid til at livets større strøm vil føre dig i de rigtige retninger, selvom du ikke kan planlægge og overskue noget på den måde, som du er opdraget til. Det er en kolossal omvæltning, og en indre skoling kan tage sin begyndelse. En større intelligens kommer i spil, og du må stole på dens dynamik og spilleregler. Du bevæger dig fra det kontrollerede og tæmmede til frihedens og vildhedens natur. Det er både befriende og overvældende.

 

ROBUST, SENSITIV, UTÆMMET

Når du giver roret til din indre frihedsnatur, så slipper du utæmmelige kræfter løs. Derfor Er det afgørende vigtigt, at du kan hvile mest muligt i din autentiske grundnatur, hvorfra robustheden vokser, så du kan være i dit center hele tiden. Samtidig må du lade din evne til nærvær få plads, og give dig selv muligheden for at dit empatiske hjerte kan være frit og åbent. Det vil give din indfølingsevne plads, så din følsomme natur kan blomstre. Når disse to sider i dig – sensitiviteten og robustheden – har plads som ”Yin og Yang”, så kan din indre ”Dao”, din naturlige vej, begynde at komme i centrum. Din utæmmelige kernenatur kan få plads til at surfe i flow, så du lever i overflod og skabende glæde.

 

AT NAVIGERE I FLOW

Flow er livets naturlige bevægelse. Når du derfor begynder at opleve flow i dit liv, kommer du i kontakt med de dybe dynamikker, som altid er kendetegnet ved overflod, glæde og livslyst. Det er simpelthen frydefuldt at berøre flownaturen, fordi det er som at ride på livets flod, der altid har overskud, altid er levende, finder vej, altid finder vej. Flow er livets syngende natur, og i sangen er der hele tiden åbninger til overtoner, nye melodier og skønne harmonier. Samtidig åbner flow ind til et dybere lag af stilhed, en stilhed, som rummer fred, og som er selve hjertets inderste. Flow er intet mindre end vejviseren til sjælen i alt, den levende essens vi længes efter og søger.

 

Men flow er i sin kerne også en kunst vi må lære at udfolde, og det indebærer at vi udforsker de lovmæssigheder eller færdelsregler, som flow følger. Det er ikke bekvemme, kulturelle normer og standarder, men derimod den vilde naturs utæmmede visdom. Flownavigation er den ypperste livskunst, som gør os til samskabende fornyere, både i vores eget liv og i verden. Den lærer os at ride på den skabende bølge, og den indebærer:

 

  • At vi åbner os for vildhedens strøm
  • At vi tager del i vildhedens nærvær
  • At vi bliver vildhedens skaberkraft

 

GIV DIG SELV LOV

For at blive det vildhjerte du inderst inde er, må du vove at ville eventyret. Du må insistere på mysteriet og underet, ligesom du må stole på livets grundlæggende godhed. Det er en øvelse i at lære, hvordan du heldigvis ikke kan kontrollere livet, og hvordan du må lære at hvile i usikkerheden, mens du opdager, hvad der er din vej, og hvor din kant er lige her og nu.

 

KOM MED, OG DELTAG MED ANDRE

Vi bruger en weekend på Ådalens kursuscenter, omgivet af storslået natur og i fredfyldte rammer. I løbet af to dage vil vi åbne portalerne til den magi, som vi kendte før vi fik sprog, og den naturlighed, som er vores fornemste grundnatur. Weekenden vil som en del af undervisningen indeholde:

 

  • Meditationer, der åbner ind til vildhedens natur
  • Kropsliggørelse og udforskning af vildhedens skabende kraft
  • Energetiske øvelser i flownavigation

 

Alt sker i en atmosfære af tillid og tryghed til at udforske ukendt land. Glem alt om at præstere noget, leve op til en standard eller udøve krævende disciplin. Du skal bare være dig, og lade hjertekompasset vise vej.

 

KURSET GIVER DIG

En dybere erfaring med din utæmmede essens eller din naturlige vildhed, som er din medfødte identitet, og derfor din fødselsret og din dybeste gave.

 

En forstærket oplevelse af at kontakte og udveksle med din skabende drift og den livsbekræftende glød, som tændes når du træder ud af tamheden og ind i det levende nu.

 

En oplevelse af, hvordan dit indre kan formskifte, når der bringes fornyelse og levende væren i spil, og hvordan det påbegynder en skabende rejse, som er udfoldelsen af dit livs inderste drift.

 

VILDHJERTEKURSERNE

Vildhjertekurserne er en fortsat række kurser, der udforsker den naturlige vildhed vi må genskabe kontakten med, hvis vi skal udfolde vores glemte magi og bidrage til at verden bliver mere hel. Kurserne kan uforpligtende tages enkeltvis, eller man er velkommen til at tage hele forløbet. Indtil videre er der i forlængelse af Vildhjerterejsen (30-31. okt. 2021), Livsforankring (26-27. feb. 2022) og Hjerteformning (14-15. maj 2022), og dette kursus, planlagt kurset:

 

Livsfrisættelse – 29-30. oktober 2022

Et Vildhjertekursus i at danse med lyset og skyggen

 

BOGEN VILDHJERTE

Bogen Vildhjerte går hånd i hånd med kurset og sætter scenen for den praksis og opdagelsesrejse, som kurset inviterer til. Bogen åbner ind til den vise uskyld og ustyrlige kraft, som du og jeg og verden behøver, og viser vej til den magiske vildhed, som er verdens håb. Bogen er et kald til at vi vågner fra den tamme, passive forudsigelighed, til det levende livs mirakuløse under. Illustreret og på 179 sider, 200 kr. Bogen kan købes HER.

 

 

 

 

BOGEN VILDHJERTEPORTALEN

Vildhjerteportalen er en rejse ind i din magiske naturlighed, din medfødte uskyld og din skabende vildhed. Det er en invitation ind til alt det, som du ikke troede var muligt, og til en verden, du knap turde håbe på. Portalen er lige foran dig, og den begynder at åbne sig i det øjeblik, hvor du siger ja til mere livfuldhed. Du har nøglen til ukuelig spiring. Illustreret og på 180 sider, 200 kr. Bogen udkommer den 3. juni og kan købes HER

 

 

 

 

PRAKTISK

 

TID

Lørdag og søndag den 17. og 18. september 2022 klokken 10-17, begge dage. Kom meget gerne fra 9.40, så vi kan begynde uden forsinkelser.

 

PRIS

Weekend-workshoppen koster 2050,- kr. inklusiv kaffe/te/kage/frugt. Du medbringer selv frokost. Stedet har et køleskab, så du kan opbevare din medbragte frokost.

 

PÅKLÆDNING

Da vi bruger noget af tiden til øvelser udendørs, så er det vigtigt at du tænker på at have tøj på til lejligheden, og et siddeunderlag. Er det skønt vejr, så giver det sig selv. Blæser eller regner det, så sørg for at kunne være ude alligevel. Naturen er vores ven med alle sine ansigter og alt rummer læring.

 

MULIG OVERNATNING

Det er muligt at overnatte på Ådalen Kursuscenter, hvor kurset foregår. Se HER. Kontakt for nærmere info: info@visitaadalen.dk

 

TILMELDING OG BETALING

1) Du skriver en mail til mig på sorenhauge@gmail.com og oplyser dit navn, adresse og telefonnummer.

 

2) Du oplyser om du giver samtykke til at din mail, tlf. nummer og by deles med de øvrige deltagere. Det kan hjælpe kursister med kontakt til hinanden.

 

3) Samtidig indbetaler du depositum på 900,- kr. eller det samlede beløb på de 2050,- kr. enten via bank – Merkur: 8401 – 156 3842, eller via MobilePay til WildHeart 203020. Når depositum og mail med personlige oplysninger er på plads, er du endeligt tilmeldt.

 

Det samlede beløb skal senest være betalt 7. september. Tilmelding og betaling er bindende.

 

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981 og er desuden magister i idéhistorie og filosofi. De senere år har han i sit firma WildHeart specialiseret sig i SoulFlow Metoden (en healingsterapeutisk arbejdsform) og Vild Spiritualitet (vildhjerterejsen). Han er forfatter til mere end 20 bøger, heraf flere på engelsk. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Søren er frit knyttet til Lorian Association i USA som forfatter og underviser, har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde og leder årligt grupperejser, senest til England, Bulgarien, Irland og ikke mindst Færøerne, hvor han har været mange gange. Han har privat klientpraksis og bor i Ejby Ådal ved Isefjord på Sjælland.