Kom med os!
Vi inviterer dig til en helt speciel, oplevelsesrig og livsglad workshop, hvor vi forener vores talenter og passioner i en smeltedigel af humor, dybde, leg, kreative processer og udforskning af dit liv som et gigantisk åndedræt. Du er aldrig alene, og det kan være befriende at famle, fumle og fryde sig med andre på en måde, som er åndfuld, åndssvag og åndeløs på samme tid. Vi lover dig en dag i engageret og ægte samvær, med overraskelser, og du vil ikke være uberørt, når vi afslutter.

 

 

Trækker du vejret?
Ikke bare kropsligt, men også i psyke, sind og sjæl.
Måske kunne du tænke dig at trække vejret bedre i dit liv? Hvis du tænker på, at hele dit liv begynder med en indånding og slutter med en udånding, så er alt hvad du er og gør en del af et gigantisk åndedrag. Vi kunne sige "at ånde er at leve". Ønsker du at leve med mere fylde, mere glæde, mere ægthed? Så kom og træk vejret med andre. Giv dig selv plads til en dag med en skøn indånding og udånding, og med nærvær i det hele.

 

 

Det får du
Dagen bliver en unik blanding af oplevelser, formidling og øvelser, som er en rejse gennem livets åndedræt. Det vil ske i fire faser og roller, som både er din livsrejse i en nøddeskal, og et kompas til at du kan leve dit åndedræt: ANKERET, DANSEREN, DRØMMEREN og SANGEREN. Hvordan det nærmere hænger sammen, vil vi afsløre og vise dig på selve dagen, men vi kan godt stille i udsigt at det bliver levende, engagerende, overraskende og lærerigt. Sussie Luscinia Nielsen bidrager til vores dag, blandt andet med sang.

 

 

Bogen UNTAMED BREATH, som Søren skrev i samarbejde med Jeppe, blev inspireret af Jeppes store kunstprojekt, BREATHE WITH ME, der blev søsat i New York i september 2019 med en interaktiv udendørsudstilling i Central Park og FNs hovedkvarter, og koblet til FNs 17 verdensmål. Bogen bruger åndedrættet som en metafor på selve livet. Mange mennesker er i åndenød og i nød, fordi vi ikke bringer ånd ind i livet. Men det er en kunst vi alle kan lære, og bogen er en ven, du kan tage i hånden for at din livsrejse bliver et levende åndedræt. DU FÅR BOGEN som en del af workshoppen, personligt signeret af Jeppe og Søren.

 

 

Frokosten, som også er med i prisen, bliver leveret af Rooty.dk i form af en skøn salat, gjort af lokale og økologiske råvarer, der er frisklavede, ikke-forarbejdede og rige på protein og fibre. Se mere her om ROOTY.DK og deres originale tag på nordiske og økologiske salater. Du får naturligvis også kaffe, te og kage i pauserne.

 

Stedet er Amaliegade 38, 1256 Kbh K, ganske tæt på Marmorkirken og Amalienborg Slot, hvor vi har et skønt, stort lokale, der tidligere var et fornemt bibliotek, opført helt tilbage i 1792. Rummet danner en smuk og brugbar ramme om dagen. Workshoppen er støttet af ChangeYourself.dk - et nyt dansk tøjmærke, som laver bæredygtigt tøj, lavet af økologisk bomuld fra Europa. Se mere HER

 

 

Det praktiske 
TID:
Lørdag den 7. marts 2020 kl. 10-17 (efterfulgt af bogsignering)
STED: Amaliegade Amaliegade 38, 1256 Kbh. K.
PRIS: 1650,-kr. (studerende 1150,-kr. & pensionister 950,-kr.)
TILMELDING: Skriv til Søren Hauge (sorenhauge@gmail.com) og oplys navn, mail, postadresse + tlf. nummer og indbetal beløbet på Merkurkonto 8401 - 156 3842 ELLER MobilePay 740 640 - HUSK at angive "åndedræt" ved overførsel. Seneste tilmeldingsfrist er 1. marts.
NB: Betaling er bindende, da spisning og lokale nødvendiggør forhåndsoplysninger til samarbejdspartnere.

 

 

Om Jeppe og Søren 
Jeppe Hein
er en internationalt arbejdende kunstner, der har lavet projekter i talrige lande og deltager på store udstillinger rundt om i verden. Jeppe har studeret på Kunstakademiet i København og Städelschule i Frankfurt am Main. Han har specialiseret sig i at skabe interaktive springvand, skulpturer og installationer med blandt andet spejle og metal. Det spirituelle element er ofte tydeligt, og tit med en opfordring til at beskueren søger ind i sig selv og oplever større nærvær og hjerte. Jeppe modtog blandt andet Robert Jacobsen-prisen i 2012, Arkens Kunstpris i 2014 og Carl Nielsen Prisen i 2018. Det er ingen overdrivelse at han er et verdensnavn indenfor moderne kunst – et globalt brand. Hans store projekt, BREATHE WITH ME, blev søsat i Central Park og FNs Hovedkvarter i New York under klimatopmødet i 2019, og kombinerer åndedrættet med FNs klimamål. Jeppe producerer også bæredygtige T-shirts og har skrevet flere bøger. Han har i en årrække haft atelier i Berlin, hvor han også bor med sin kone og børn.
www.jeppehein.net og www.breathewithme.world

 

Søren Hauge er spirituel underviser, coach og forfatter, der har arbejdet professionelt siden 1981. Han er uddannet magister i Idehistorie og filosofi fra Aarhus Universitet og har mange års erfaring med organisatorisk lederskab i holistiske miljøer. Han er medudvikler af den energipsykologiske typologi, JivaYou, og af den healingsterapeutiske SoulFlow Metode. De seneste år har Søren arrangeret spirituelle grupperejser til blandt andet England, Irland, Bulgarien og Færøerne, og han er forfatter til 20 bøger, heraf 3 på engelsk. Særen har undervist i en række lande og de seneste år især i USA. Han har specialiseret sig i naturspiritualitet og sammen med Sussie Luscinia Nielsen har han etableret Elverkraftskolen. Venskab med Jeppe Hein førte til et samarbejde omkring projektet, BREATHE WITH ME, hvor Søren skrev bogen UNTAMED BREATH, som Jeppe har illustreret med sine åndedrætsbilleder. Bogen og projektet ligger til grund for workshoppen, der inviterer deltagerne til at være på en nærværende opdagelsesrejse i løbet af en lørdag. www.sorenhauge.com

 

Om Sussie
Sussie Luscinia Nielsen

Sussie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP (Life Energy Process ved Stephano Sabetti). Hun har 20 års erfaring som deltager i adskillige sessioner, gruppeforløb og retreats med danseterapeut Vivian Persson og er uddannet coach. Sussie er uddannet i adskillige bevægelsesformer og udtryk, og har selv undervist i en række år år. Hun har en MA i traditionel sang og musik fra University of Limerick, Irland, har turneret både i ind og udland og har flere udgivelser bag sig, blandt andet det DMA-vindende album Pigens Morgen fra 2007. Sussie komponerer idag ny musik, og ved siden af sit øvrigearbejde laver hun "Maginationer" - dekorationer, vedhæng og armbånd. Sussie holder også kurser med Søren Hauge. Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen – Mere om Sussie her: www.sorenhauge.com/luscinia Se mere om Sussies Maginationer: https://sorenhauge.com/maginationer/