Sussie Luscinia Nielsen

 

 

 

Min passion er i det levende nærvær, som indebærer, at jeg kan møde og rumme andre, hvor de er, følge deres processer og bistå med at vække og forløse øjeblikkets muligheder, uden at der er behov for at skulle leve op til noget. Jeg bestræber mig på at skabe et tillidsfuldt rum, som gør det muligt at udtrykke de skjulte længsler, som alt for let fortrænges eller ignoreres. Jeg brænder for det skabende nu, hvor det nye bliver født, og hvor det dybere livsformål bliver afdækket.

 

Jeg er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut og har en basisuddannelse i kropsterapiformen LEP (Life Energy Process ved Stephano Sabetti). Jeg har 20 års erfaring som deltager i adskillige sessioner, gruppeforløb og retreats med blandt andet danseterapeut Vivian Persson, der var min store læremester og som introducerede naturen som vejleder. Jeg er uddannet i adskillige bevægelsesformer og udtryk, og har selv undervist i de seneste 9 år. Jeg har sideløbende studeret traditionel sang og musik på University of Limerick i Irland (MA i traditional Irish Song & Music), har turneret både i ind og udland og har flere udgivelser bag mig, blandt andet det DMA-vindende album Pigens Morgen fra 2007. Jeg er også uddannet Spirit Guide – Intuitive Mastering og Executive Spirit Coach hos Pia Nissen. I denne periode er jeg også i gang med at komponere musik til en række Sidhe-digte af poeterne W. B. Yeats og AE (George William Russell).

 

 

Jeg er mor til Rosa på 5 år og bor med hende og Søren Hauge, som jeg er gift med, i Kisserup mellem Lejre og Hvalsø på Sjælland. Jeg arbejder som kirkesanger i flere kirker, har job som sang- og bevægelsesunderviser på GRO Akademi i Hvalsø og er ellers aktiv som spirituel underviser og arrangør af spirituelle grupperejser. Jeg har en længere baggrund med dans, krop og bevægelse, og har hold i Zumba. På workshops og kurser bruger jeg ofte øvelser, der især tjener til at forbinde spiritualiteten, bevidstheden og kroppen. Ved siden af dette arbejder jeg med at komponere og skabe sange, især med afsæt i den irske sang- og musiktradition, og jeg skaber "maginationer" i form af uroer og udsmykninger.

 

 

Undervisning

 

Sammen med Søren har jeg siden oktober 2017 undervist på en lang række weekendkurser i SidheVisdom og naturspiritualitet, og vi har i fællesskab udviklet ElverKraftSkolen, et forløb over 5 weekender, som udfolder vores elverkraft - de ofte fortrængte indre potentialer - gennem forankring, bevægelse, imagination og stemme. I undervisningen lægger jeg vægt på at inddrage det kropslige, sanselige og stemmen som veje til dybere resonans og bevidst nærvær. Det sker meget gerne ude i naturen, eller i et rum, der giver mulighed for at lave øvelser med krop, bevægelse og stemme.

 

Rejser

 

Søren og jeg har siden 2018 ledt spirituelle grupperejser til Irland og Bulgarien, og har haft kurser og aktiviteter i Seattle i USA og på Findhorn i Nordskotland. Flere gang om året arrangerer vi grupperejser til særlige steder i verden, hvor vi kan forbinde os med naturen og åbne for en udfoldelse af det, som giver vores liv mening, fred og livsglæde. Vi har en særlig interesse i Norden og de keltiske områder, hvor naturen og spiritualiteten har en særlig tone. Naturen har særlige kraftsteder, portaler og mellemrum, som vi kan udveksle med, og hvor vi møder os selv påny.

 

Sang

 

Jeg har en længere baggrund med sangen og stemmen, med koncerter og etablering af musikgrupper, og med 3 CDer udgivet fra 2003 til 2006. Efter års pause har jeg taget sangen op igen og arbejder blandt andet med kompositioner til irske Sidhe-digte, som sigter mod udgivelse, også i forbindelse med en bog, som jeg bidrager til. I mit daglige virke er jeg ved siden af mit øvrige arbejde også kirkesanger. Jeg tilbyder acapellasang i forbindelse med bryllup, begravelse og som indslag ved højtidligheder. Jeg synger mellem en og tre sange, som udgangspunkt fra eget repertoire, der består af irske ballader/kærlighedssange, folkeviser fra Danmark, højskolesange og egne kompositioner.

 

Her kan du lytte til nogle af mine sange, blandet fra tidligere albums: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen Mine sange kan også købes, bla. på iTunes – søg fx. på mine albums "Pigens Morgen", "Day is Dawning" og "After Rain".

 

Naturen

 

Naturen spiller en central rolle i mit liv, både i forbindelse med min formidling og i mit personlige liv. For mig er naturen levede, ikke bare i den synlige dimension, men også igennem et intenst nærvær af væsener eller bevidstheder, der undertiden kaldes naturånder, engle, devaer eller Sidhe. Her kan vi som mennesker spejles, og vi kan blive undervist i en visdom, der kan vække vores inderste længsler, håb og inderlighed. For mig er naturens nærvær en mulighed for at opdage og genskabe kontakten med min menneskelighed. “Som man råber i skoven får man svar”… Den ydre natur er en stærk og direkte sparringspartner for din egen indre natur. Når du bevidst er i din naturlige tilstedeværelse – ude i naturen – bliver de processer og livstemaer du gerne vil arbejde med, mere tydelige og klare når de bliver bragt frem. Helingsprocesserne bliver særligt hjulpet af de rene kræfter, der er tilstede, og naturen kan som ydre vejleder til indre processer have en både konfronterende og forløsende indvirkning, der indbyder til frisættelse og transformation i dig.

 

 

Maginationer

 

Maginationer er eksklusive, enkle dekorationer med sjæl, udført i gode materialer, unikke og alle håndlavede af mig. Konceptet Maginationer omfatter større, hængende uroer, (med mange forskellige temaer og lavet i gode materialer og med drivtømmer) og mindre udsmykninger (oftest opdelt i fjer, metal, og sten), også i kvalitets-materialer - med det formål at bringe sjæl og nærvær til de rum, hvori de befinder sig. Som skaberen af maginationer bruger jeg også her mit kunstnernavn Luscinia. Se mere om maginationer og de aktuelle muligheder for køb HER

 

 

Mere info

 

Vil du læse mere om min baggrund kan du klikke HER og vil du have adgang til nogle af de aktuelle aktiviteter, hvor jeg er involveret, så er det oplagt at kigge HER, hvor rejser, kurser og andre initiativer er synlige - oversigten er dog ikke komplet, men vejledende. Ønsker du at kontakte mig direkte, så kan du gøre det via email eller telefon: sussienielsen@gmail.com – 2339 5116