Lørdag-søndag 17-18. juni, kl. 19-07 med Søren Hauge

 

Aftenen og natten mellem 17 og 18 juni er der en helt speciel event, hvor du kan tilbringe natten med udesidning i Ejby Ådal, fra solnedgang om aftenen til solopgang om morgenen. Natten kan hjælpe med at åbne ind til en særligt dyb sansning i dig selv, så du kan bevidstgøre det helt essentielle i dig.

 

 

DET DYBE MØDE

Giv dig selv den gave det er at være i naturfordybelse, som samtidig er fordybelse i din egen, indre natur. Naturen er en fantastisk hjælper til at du kan komme i kontakt med det i dig, som har brug for at blive mødt.

 

NATUREN HJÆLPER DIG

Kontakt med naturen er stressreducerende og der er en terapeutisk og spirituel dimension i naturmødet. Kontakten med elementerne og alt det levende omkring os, kan hjælpe med at vække alt det i vores egen indre natur, som behøver heling og opmærksomhed for at udfolde sig.

 

ET FANTASTISK STED

Naturmeditationerne foregår i den usædvanligt smukke Ejby Ådal ved Danmarks største fjord, Isefjorden. Området er fredet og helt ideelt til lige netop naturmeditation.

 

UDESIDNING I NATTEN

Natrejsen er en ”VisionQuest”, hvor du gradvist kan opnå dybere kontakt med det, som du i din kerne er her for at udfolde.

 

Mere himmelske end de funklende stjerner,

synes os de øjne af uendelighed, som natten har åbnet i os.

 

Novalis (Hymner til natten)

 

Først vil der være en samling og praktisk instruktion, så alle med rette forberedelse kan bevæge sig ud og finde deres sted i landskabet. Dernæst følger den sene aftens og nattens meditative rejse, som du forinden har fået en indre og ydre forberedelse til. Efter solopgang om morgenen samles alle igen til en fælles landing af nattens rejse, inden eventen slutter omkring klokken 7, søndag morgen – og alle ønskes en fortsat skøn søndag og sommer.

 

Det kan være udfordrende at være på indre rejse, når man overgiver sig til den nøgne nat, og alle mulige forstyrrelser kan komme op, når det forsøges. Der vil blive givet enkle instrukser i, hvordan det kan tackles på en ubesværet og enkel måde. Der bliver også plads til at det berøres under dagens landing.

 

________________________________________________

 

PRAKTISK

 

STED: Ådalen Kursuscenter og Ejby Ådal ved Isefjord, Kyndeløse Strandvej 22, 4070 Kirke Hyllinge. Se HER

 

TID: Fra lørdag 17/6 kl. 21 til søndag 18/6 kl. 7. 

 

PRIS:  700,- kr.

 

TILMELDING: 1) Skriv en mail til Søren på sorenhauge@gmail.com og oplys dit navn, by og telefonnummer., 2) Indbetal beløbet enten via MobilePay til WildHeart 203020, eller bank – Merkur: 8401 – 156 3842.

HUSK: Når mail med personlige oplysninger og betaling er på plads, er du endeligt tilmeldt. (Ingen refundering)

 

MEDBRING: Ur, lygte (til fjerde event), tøj til vejret, siddeunderlag, tæppe, evt. regnslag, rygtaske (eller anden transportabel taske), vand i vandflaske (evt. også te/kaffe i termokande), proviant, papir og skriveredskab.

________________________________________________

 

UNDERVISEREN

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter i 40 år og er uddannet magister i idéhistorie og filosofi. De seneste 10 år har han specialiseret sig i SoulFlow Metoden (healingsterapi) og Vildhjertevejen (naturspiritualitet). Han er forfatter til 24 bøger og arrangerer spirituelle grupperejser i udlandet. Han har privat klientpraksis og hjælper mennesker med at udfolde deres inderste muligheder. www.sorenhauge.com

 

BOGEN "VILDHJERTEREJSEN"

Søren Hauges seneste bog, Vildhjerterejsen, udkom 17. april, og den kan have essentiel inspiration til de aktuelle naturmeditation-events. Den kan købes HER. Bogen åbner døren til livets genfortryllelse, og hvad det vil sige at mærke øjeblikkets magiske, mirakuløse forunderlighed. Den introducerer dig til Triskelemetoden, en universel tilgang til alt det selvhelende du behøver i livet. Og endelig giver den levende og konkrete anvisninger til, hvordan du med naturen som livsvejleder kan aktivere din vildhjertenatur. Se mere om den HER.