PORTEN TIL SIDHE

GRUNDKURSUS I SIDHE-VISDOM

 

LYDFILER & MATERIALER
Af Søren Hauge

 

Dette lydkursus er en grundig og sammenhængende indføring i Sidhe, samarbejdet med sidhe og udfoldelsen af din indre sidhenatur. Det er tilrettelagt for dig, så det danner et forståelsesmæssigt fundament og en introducerende praksis, som kan føre til videre udfoldelse på kurser, i selvstudier eller i møder med andre mennesker omkring sidhe. Sidhe (udtales sjii) er det samme som elvere – ikke fantasivæsener, men levende bevidstheder, der er nært beslægtede med os, og som i denne tid inviterer til et nyt samarbejde med os efter lang tids adskillelse. Sidhe er også glemte sider af din indre natur, som kan udfoldes.

 

Kurset kan tages separat, hvis du gerne vil lære om sidhe og sidhe-visdom, og det kan tages som optakt til videre praksis og deltagelse på kurser. Har du brug for mere info, som optakt til dette kursus, så anbefales det at du læser artiklerne her (se under Sidhe et stykke nede): https://sorenhauge.com/om-soren/, men du kan også gå i gang nu. Med et åbent sind når man langt.

 

Kurset består af 12 MP3-lydfiler og 2 ledsagende PDF-billedfiler – i alt mere end 9 timers undervisning, inspiration og guidede øvelser og meditationer, lige til dig, uanset hvor du bor.

 

HISTORIEN (5 timer 9 min.)

 

1. REALITETEN – Eksistensen af Sidhe (1 time 2 min)
Min personlige baggrund, Sidhe som fiktion og myte, Teosofien og Sidhe, David Spangler og den nye sidhe-formidling, Kontakten med Fjeldur, Sidhe som levende virkelighed.

 

2. ADSKILLELSEN – Historien bag myterne (1 time 6 min)
Den keltiske Sidhe-tradition, Dæmonisering og forbud mod sidhe, Nordens Sidhe-traditioner, Davids formidling, Den fælles oprindelse, Hvordan vejene deltes.

 

3. INVITATIONEN – To verdener mødes (1 time 12 min)
Katastrofe og stagnation, moderne sidhe-formidlere, to store civilisationer i møde, udfordringer ved at sige ja, science fiction som forløber, det skønne, sande og gode, eksempler på de mange typer Sidhe.

 

4. MULIGHEDEN – Et nyt samarbejdes perspektiver (1 time 13 min)
At vove samarbejdet trods risici, at synge sammen, at spise brød og forstå bagerens håndværk, eksempler på nyt samarbejde, karakteristika ved mennesker, engle og Sidhe, vogterskabets kappe.

 

5. BESKRIVELSER – til PDF-filen (36 min)
Supplerende beskrivelse af illustrationerne i PDF-filen.

 

5A. PDF-FIL – Illustrationer
Illustrationer af sidhe af afdøde og nulevende kunstnere, som eksemplificerer inspirationer og indtryk af sidhe, og som giver en supplerende oplevelse af sidhes realitet og betydning for den levende forestilling.

 

INDRE ÅBNING (4 timer 6 min.)

 

6. DIN INDRE SIDHE (43 min.)
Elverkraften i dig og mig, dynamikken mellem stenen og danseren, logisk og lyrisk, fornuft og fantasi, tale og sang, livsmusikalitet, menneskehjertet og Sidhe-hjertet, hvad kan Sidhe lære af os?

 

7. PRAKSIS – Sidhe-øvelser og det at øve (24 min.)
Øvelsens psykologi i Sidhe-perspektiv, gode råd og tips til al praksis i forbindelse med Sidhe.

 

8. ØVELSE – Stenkredsen (32 min.)
En øvelse til at påtage sig vogterskabet som stående sten, kærlig gral og frisættende kraft for verden.

 

9. ØVELSE – Lysbrønden (36 min.)
En øvelse til at åbne for Sidhe-kontakt og inspiration til at aktivere stenen og danseren i dit liv.

 

10. ØVELSE – De syv retninger (17 min.)
En enkel og kraftfuld centreringsøvelse til at skabe Sidhe-samklang.

 

11. ØVELSE – De fire skatte (34 min.)
En enkel og kraftfuld centreringsøvelse til at kontakte de fire skatte i dig.

 

12. OM MUSIKKEN, KORTENE & BØGERNE (60 min.)
Inspiration og vejledning til Sidhe-musik, til de 33 og 22 Sidhe-kortsæt og til de mest centrale Sidhe-bøger på engelsk og dansk.

 

12A. PDF-fil – Musikken, kortene og bøgerne

 

 

BETALING

 

Kurset koster 399,- kr., og du køber dig adgang til lydfilerne og de medfølgende PDF-filer ved at indbetale beløbet. Sådan gør du:

 

FØRST

 

BETAL 399,- kr. på MobilePay – 20 30 20 (WildHeart)

Skulle du ikke have MobilePay, så er bankoverførsel mulig på Merkur: reg. 8401, konto 154 9049. BETALING UDLAND: For at betale via netbank, fx. fra Norge (og Sverige), vælg betaling til udlandet. Vælg dansk valuta, og betal 399 danske kr. + 60 = 459 Dkr. da der er et overførselsgebyr på 60 kr. (i hvert fald fra Norge - tjek med din bank, og betal for overførslen, så jeg ikke ender med at betale for dig)

 

HUSK at angive dit navn + ”PORTEN TIL SIDHE” ved overførslen – både MobilePay og bank.

 

DERNÆST

 

SEND MAIL til mig på sorenhauge@gmail.com og bed om lydfilerne ”PORTEN TIL SIDHE”.

 

HUSK at sende mailen. Ellers modtager du intet 🙂 Ved bankoverførsel tager det længere tid at modtage, da overførslen normalt tager minimum en dag.

 

TIL SIDST

 

Så snart 1 og 2 er på plads og registreret, får du tilsendt en WeTransfer-invitation på mail. Den skal du acceptere INDEN EN UGE (herefter sletter WeTransfer filerne) og kan så direkte downloade lydfilerne på din computer. Det er nemt og praktisk og 100% gratis. Lydfilerne er helt almindelige filer.

 

HUSK at du er ansvarlig for at foretage ovenstående, og at jeg desværre ikke kan yde dig teknisk assistance, hvis noget går galt. Proceduren er enkel og helt normal. Er der noget du ikke kan finde ud af, så søg venligst hjælp hos venner eller familie. Det tager mig tid at modtage bestillinger og oploade filerne, og jeg kan desværre ikke derudover bruge tid på teknisk hjælp.

 

NYHEDSBREV: Ved købet bliver du tilmeldt mit online nyhedsbrev med inspiration og information om kurser og andre aktiviteter. Det tilsendes på din mail, og du kan til enhver tid framelde det i bunden af seneste modtagne udgave, hvis ikke du ønsker at modtage det.