VELKOMMEN 🙂

 

I 30 år underviste jeg i alle mulige spirituelle emner, og meget ofte beskrev jeg komplekse og meget vidtløftige perspektiver. Det er vigtigt. Jeg har bare et andet fokus  idag, hvor det absolut centrale for mig er omsættelsen af teori til praksis. Derfor er disse webinarer alle orienterede omkring at leve spiritualiteten praktisk, for det er kun herved at du og jeg får et liv med glæde, kærlighed og myndighed. Lige meget hvilket emne, der tages op, så er vinklen at det retter sig mod konkret anvendelse i vores liv. Derfor er overskriften for alle webinarerne praktisk spiritualitet. Her følger de aktuelle webinarer:

 

3 WEBINARER: KLIK HER

 

 

7-FOLDIG REJSE

INFO FØLGER SØNDAG 5/4

 

 

HVAD ER WEBINARER?
Et webinar er en "live"-videotransmission til dig på din computer, lige der hvor du sidder, og hvor du bliver undervist sammen med andre. Jeg kan ikke høre eller se dig, men du kan høre og se mig, og får du lyst kan du skrive spørgsmål til mig, som jeg besvarer i undervisningen. Andre kan også spørge, og du kan også se deres kommentarer. Undervisningen optages, så du altid kan gense den på et link, som du får tilsendt. Kan du ikke nå frem i tide, kan du også se optagelsen efter den er færdig. Du kan se optagelsen lige så mange gange du ønsker via linket. Så enkelt og smart er det.

 

HVORDAN?
Senest dagen før webinaret får du en mail med link til selve webinaret. Det skal du bruge for at logge på. Det virker på mobil, Ipad og computer, og det er enkelt. Du bliver lige lydtestet før du kommer ind i webinarrummet til mig - bare følg anvisningen.

 

Du kan vælge bare at se webinaret uden at gøre noget. Du kan også spørge mig undervejs i en chatboks - det bestemmer du helt selv. Alle vil kunne se dine spørgsmål og du kan se andres spørgsmål og kommentarer. Jeg kan vise dias og film, hvis det behøves, men for det meste er det mig du vil se, og jeg er som regel hjemme, når transmissionen sker.

 

HVORNÅR?
Det er planen at holde et månedligt webinarEt webinar vil vare ca. 90 minutter (halvanden time) og typisk starte klokken 19. Længden kan variere lidt, alt efter omstændigheder. Undertiden varer webinarer 2 timer i stedet. Tjek de konkrete webinarer.

 

SERIØST - MEN ALDRIG SELVHØJTIDELIGT!
Hvis du kender lidt til mig vil du vide, at jeg altid er helhjertet og engageret i det jeg gør. Du vil også vide at jeg ikke er grebet af selvhøjtidelighed. Jeg illustrerer gerne gennem mit eget liv, og jeg tror spiritualiteten trænger til at blive normaliseret og komme i øjenhøjde på en måde, der ærer ikke bare ånd og sjæl, men også personlighed og krop, der jo er åndens og sjælens frembringelser. Jeg tror at humor og afslappet naturlighed er, hvad der er brug for, hvis de dybe og høje energier skal "lande" i verden og gøre livet bedre. Jeg tror også det er vigtigt at kunne bevare sin sunde fornuft og kritiske sans, så længe hjertet er vejviseren og rummeligheden ikke går tabt. Jeg håber du får lyst til at prøve et af mine webinarer, og se også længere nede, hvis du vil inspireres af mine lydkurser og Youtube-videoer.

 

PRAKTISK & SÅDAN GØR DU

 

TID: Enkeltwebinarer er cirka en gang om måneden, ikke faste dage men som regel kl. 19.00-20.30. Der gælder andre tider for sammenhængende webinarer. Se ovenfor i de enkelte tilfælde.

 

PRIS: 100,- kr. for et enkelt webinar, der svarer til at gå til et foredrag - med den fordel at du kan se det igen. Webinarserier kan have andre priser (se ovenfor under de enkelte tiltag), dels fordi webinarerne varer længere, og fordi der undertiden følger materialer med.

 

TILMELDING: Du sender mig en mail på sorenhauge@gmail.com OG indbetaler beløbet. HUSK begge dele! 

 - jeg kan ikke invitere dig, hvis ikke du mailer til mig med ønsket om at deltage - selvfølgelig samtidig med at du betaler. Du kan bare skrive: "Jeg tilmelder mig hermed webinaret" og så angiv dato og/eller titel.

 

BETALING I DANMARK: Sker helst på MobilePay 740 640 (WiseHeart I/S) - bemærk: Mit private MobilePay, som jeg tidligere har brugt, skal IKKE benyttes, så tjek at det er ovenstående 6-cifrede erhvervsnummer, der tilhører mit firma, WiseHeart I/S. Bankoverførsel kan bruges hvis du ikke har MobilePay. Det er da til Merkurbank ​reg. 8401, konto 154 9049​. Straksoverførsel foretrækkes, så der ikke skal ventes i 1-3 dage - det koster sikkert et gebyr på få kroner.

 

BETALING UDLAND: Du kan også overføre internationalt, fx. fra Norge eller Sverige - men må da huske SELV at betale din del af gebyr for overførsel, som i Norge er 60 kr. (HUSK at jeg modtager DANSKE kroner - ikke norske eller svenske, da kursen er anderledes). ​International ​transfer: Swift/Bic: mekudk21 - IBAN: dk8684010001549049​. (Jeg kan ikke hjælpe dig med det praktiske, men med Swift/Bic og IBAN har du det nødvendige.)

 

SENEST: Du skal betale og sende mig mail allersenest dagen før et webinar for at nå at være med. I tilfælde af at jeg er ude af stand til at nå at koble dig på, må du regne med at det så er et "replay" du får adgang til.

 

REPLAY: Hvis du forhindres i at deltage på tidspunktet, får du et link til at se det på et senere tidspunkt, da det optages. Det gør alle deltagere faktisk. Et replay har ikke spolefunktion, og viser ikke hvor lang tid optagelsen varer. Du kan heller ikke kommentere eller spørge om noget, MEN du kan i ro og mag se og lytte, og stoppe og fortsætte, så længe siden ikke forlades på din computer. ALTERNATIVT får du tilsendt en lydfil, hvor du hører alt, og kan spole frem og tilbage.

 

INGEN REFUNDERING: Hvis du ved en fejl tilmelder dig et allerede overstået webinar, så kan jeg kun tilsende dig lydfilen eller replay-linket, hvis det stadig virker (der er ikke uendelig varighed af uploadningerne fra webinar-udbyderens side, så jeg kan ingen garanti give for varigheden af et replay) og jeg refunderer generelt ingen penge.

 

WEBINAR-UNDERVISER

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981 og er desuden magister i idéhistorie og filosofi. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger, heraf flere på engelsk, og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow Metoden (en healingsterapeutisk arbejdsform), naturspiritualitet og energipsykologi. Søren har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde og ledelse af grupperejser, senest til England og Færøerne, Bulgarien og Irland. Han har privat klientpraksis og bor i Lejre kommune på Sjælland.

 

 

TILBAGEMELDINGER FRA DELTAGERE

 

Tusind tak for et super godt webinar<3. Det var meget inspirerende og jeg fik flere gange et bette wake up call;-). Så dejligt og jeg glæder mig til mange flere af den slags” ~ Vibeke

 

"Det var et super godt indhold. Jeg har virkelig fundet ud af, at jeg jo ikke er autentisk. Hold da lige op, hvor det, du fortalte, prikkede til mig! Bestemt noget at tænke over. Et dejligt spark lige i rumpetten." ~ Britta

 

Du brændte supergodt igennem. Jeg er underholdt, også med latter indimellem, og jeg er i den grad inspireret, idet jeg er 5 spadestik dybere i det du tidligere har sået og inspireret mig til.” ~ Cicilia

 

Det var et super godt indlæg. Tak… Ser frem til næste omgang.” ~Susanne

 

Tak for dit webinar i går. Det var skønt at høre dig omsætte det spirituelle til praksis. Jeg oplevede stor genkendelighed i mit liv.” ~ Dorthe

 

Jeg kan allerede sige at jeg fik meget ud af det der kom igennem i aftes. Det var lige noget jeg kunne bruge for jeg har brug for at træde mere frem og vise hvad jeg kan. Og jeg vil det.” ~ Karin

 

Det var et rigtig godt Webinar. Tusind tak. Det fik jeg meget ud af. Glæder mig til mange flere webinarer fra dig. ~ Hanna

 

Det var spændrede og meget inspirerende!” ~ Jane

 

Det var et rigtig godt webinar med mange små som store opvågninger. Tusind tak for det Søren, og jeg glæder mig til forhåbentlig mange flere webinarer fra din hånd.Mona

 

"Det var super godt og inspirerende – og du brændte virkelig igennem med dit engagement. Glæder mig til fortsættelsen." ~ Birgitte

 

 

MERE INSPIRATION:

 

AKTIVITETER

Aktuelt: HER

 

LYDFILSKURSER

Levende visdom - 30 timer: HER

Porten til Sidhe - 9 timer: HER

Julens Sjæl - 4 timer: HER

Vilde Julemeditationer - 3 timer: HER

Inspiration til hjerter for en hel verden - 11 timer: HER

 

YOUTUBE-VIDEOER

Tag et kig på min YouTube-kanal, som du gratis kan abonnere på HER