Spiritualitet fra Rod til Krone

WEEKEND-WORKSHOP MED SØREN HAUGE

15-16. FEBRUAR 2020 I Den Gyldne Cirkel, Frederiksværk 

 


 

  • Er det vigtigt for dig at din spiritualitet vedrører HELE DIT LIV?
  • Er du undertiden udfordret med at LEVE dine spirituelle idealer?
  • Er du parat til at UDFORSKE en ny og mere komplet tilgang til dig selv og dit liv?
 

Så er kurset her sikkert hvad du har brug for. Jeg lægger alle mine 40 års erfaring på bordet og inviterer dig til en intensiv weekend med øvelser, meditationer og undervisning i, hvordan du kan opdage din spiritualitet på ALLE livets områder.

 

Mange spirituelt søgende har den opfattelse, at spiritualiteten er noget, som vedrører især hjerte- og kronechakraet, og at det handler om en HØJERE bevidsthed, hvorimod det LAVERE er noget, som skal disciplineres og underlægges den ÅNDELIGE styring. Denne tankegang er imidlertid ikke "den nye tids" tilgang, men en ny variation af tidligere tiders tilgang, krydret med holistiske udtryk og ud fra en teoretisk forståelse.

 

Vi vil tage hele rejsen fra rod til krone i løbet af weekenden, og øvelser, meditative åbninger og erfaringsdeling vil udgøre rygraden på vores rejse:

 

RODCENTRETS SPIRITUALITET
Stenen: Livsforankringens psykologi

 

SAKRALCENTRETS SPIRITUALITET
Danseren: Livssansningens psykologi

 

SOLAR PLEXUS CENTRETS SPIRITUALITET
Forvandleren: Livsfølsomhedens psykologi

 

HJERTECENTRETS SPIRITUALITET
Foreneren: Livsforbundethedens psykologi

 

HALSCENTRETS SPIRITUALITET
Sangeren: Livskreativitetens psykologi

 

PANDECENTRETS SPIRITUALITET
Seeren: Livsformålets psykologi

 

KRONECENTRETS SPIRITUALITET
Magikeren: Livsskabelsens psykologi

 

Søren Hauge
Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England, Færøerne, Bulgarien og Irland.

 

DET PRAKTISKE

 

TILMELDING

 

1) Du kontakter Søren Hauge på sorenhauge@gmail.com eller SMS 60884106. og oplys fulde navn, adresse, mail og mobilnummmer.

 


2) Du indbetaler 800,- kr. i depositum eller det samlede beløb (1900kr.) og restbeløbet senest 7. februar. (Se nedenfor)

 

TID: Lørdag og søndag, kl. 10-17.

 

STED: Den Gyldne Cirkel, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk.

 

PRIS: 1900,- kr. (SPECIALPRIS FOR DGC-medlemmer: 1500,-) + evt. overnatning (se nedenfor). Depositum på 800 betales ved tilmelding - resten senest 7. februar. Betaling sker til Merkur Bank: 8401 156 3842 ELLER MobilePay – 740 640 (WiseHeart I/S – Søren Hauge) (HUSK at angive “ROD-KRONE”). Pladsen på kurset er ikke gældende før depositum er indbetalt. (Indbetalinger kan ikke returneres, med mindre der er tale om alvorlig sygdom, eller pladsen erstattes af en anden deltager, og ikke efter 1. februar.)

 

FORUDSÆTNINGER: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka.

 

OVERNATNING OG MAD: Samtidigt med tilmelding kan der bestilles overnatning for 170-250 kr (120/200 kr. for medlemmer af Den Gyldne Cirkel) pr. nat, samt aftensmad lørdag for 125 kr, såfremt nok tilmelder sig det. Dette bestilles på info@dengyldnecirkel.dk (evt. 4777 2424) – maden senest 7. februar (første weekend). Betaling for begge dele (evt. overnatning/mad) aftales med Den Gyldne Cirkel – skriv til mailen ovenfor.

 

RENGØRING: Den Gyldne Cirkel ledes af frivillige, og for at holde priserne nede hjælper kursisterne til dels med rengøring af deres værelser og lokaler, som anvendes. FROKOST (og evt. morgenmad): sørger du selv for.

 

MEDBRING: Skriveredskaber og evt. en pude til rygstøtte. Husk også at medbringe UR, så du kan holde tiden ved øvelser udenfor. (enten separat ur eller på din telefon). Der er kage, kaffe og te som en del af kurset og inkl. kursusprisen.