Vi står midt i en revolutionerende fornyelse af, hvad det gode liv er, og hvordan vi kan blive mere hele og udfolde livsglæde og sprudlende kreativitet. Et kernepunkt i fornyelsen er, hvordan vi ser på heling og skabelse af helhed. Det er dog lettere sagt end gjort, for selvom vi på visse måder begynder at være åbne for det nye, så snubler vi ofte og gør tingene værre ved at gentage fortidens handlinger. Herved sidder vi fast i kviksandet og ofte ender det i negative spiraler, der ikke bringer de forløsninger og forvandlinger vi håber på. Men der er spirer på vej ind i vores liv, indsigter og praktiske erfaringer, som kan være en stor hjælp for os i vores liv. Dybest set er de ikke nye, men vi har i meget høj grad glemt dem, og de skal genopdages og tilegnes.

 

Jeg har i mere end 12 år arbejdet i personlige sessioner med at hjælpe andre mennesker, og især i de seneste år er det blevet lysende klart for mig, at noget dybt forunderligt bliver muligt, når vi skaber de rette betingelser, og det er som en uventet hjælp, der er så enkel, at vi alt for let overser det.

 

 

DET SELVHELENDE LIV

Omdrejningspunktet er forbløffende enkelt: Livet er selvhelende, vel at mærke hvis vi giver det de rette betingelser. Men hvordan i alverden gør vi det? Hvordan styrer vi udenom de mange og alt for hyppige stopklodser og forhindringer, som gør livet svært at leve, og som kan forlænge livskriser og skabe opgivelse, frygt og forbitrelse? Vi er stærkt tilbøjelige til at fortsætte i de vante pladeriller, og mange velmenende, oprigtige og også spirituelt søgende mennesker kæmper opslidende med fortidens skygger og spøgelser i form af selvforagt, flugt og fastlåste overbevisninger. Det forjættede land af kærligt og fredfyldt liv bliver til sjældne oaser, der kun varer korte stunder, mens hverdagslivets støj, friktion, kriser og smerte for det meste brager uforandret videre.

 

 

TRE PRAKTISKE NØGLER

I løbet af webinaret vil jeg give 3 praktiske nøgler til det selvhelende liv, som alle er udvundet af konkrete livserfaringer og gennem tusinder af sessioner med mennesker, hvor især SoulFlow Metoden har spillet en central rolle. De 3 nøgler handler om, hvordan vi møder os selv og andre i , den dybeste anerkendelse for livets suveræne og iboende visdom, der betyder at vi hver især rummer midlerne til heling og livsudfoldelse. Jeg vil illustrere nøglerne gennem praktiske eksempler, og så giver jeg dig foruden nøglerne talrige kerneindsigter, som er blandt mine vigtigste på min egen livsvej. Og så guider jeg en øvelse, som giver dig mulighed for at opleve konkret, hvad det hele handler om.

 

Nøglerne har bred anvendelighed i vores dagligdag, og jeg vil i webinaret hjælpe med at pege på, hvor mange anvendelsesmuligheder det har, og hvordan du kan få øje på det i forskellige sammenhænge og metoder. Og så vil jeg eksemplificere det fra mine egne erfaringer med at bruge SoulFlow Metoden de sidste 10 år. Du kan deltage uden særlige forudsætninger, og webinaret er gratis, hvis du abonnerer på mit nyhedsbrev. Gør du ikke det, så er prisen 100,- kr.

 

DU VÆLGER DATOEN

Webinaret forløber på to datoer, og du vælger selv hvilken dato du vil deltage på. Det er ENTEN torsdag den 11. august ELLER onsdag den 17. august, begge aftener klokken 19-21.

 

 

SÅDAN GØR DU

1) Hvis du allerede abonnerer på mit nyhedsbrev, så ved du, hvordan du deltager gratis, og du kan tilmelde dig ifølge anvisningerne du har fået. HUSK at oplyse din deltagelsesdato – enten den 11. eller den 17. august.

 

2) Hvis du gerne vil abonnere og deltage gratis, så tilmelder du dig nederst (rul ned i bunden) til venstre på linket www.sorenhauge.com, hvorefter du sender mig en mail (sorenhauge@gmail.com), fortæller at du lige har tilmeldt dig og gerne vil deltage gratis. HUSK at oplyse din deltagelsesdato – enten den 11. eller den 17. august.

 

3) Hvis du gerne vil deltage i webinaret, men ikke ønsker at abonnere på mit nyhedsbrev, så indbetaler du 100 kr. på MobilePay 203020 og sender mig en mail (sorenhauge@gmail.com) og fortæller at du lige har indbetalt på Mobilepay og gerne vil deltage. HUSK at oplyse din deltagelsesdato – enten den 11. eller den 17. august.

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

Når jeg modtager din tilmelding på mail, svarer jeg dig og bruger den mail du har opgivet til mig. Dagen før webinaret får du en påmindelse om, at det finder sted næste dag, og en halv time før webinaret får du tilsendt det konkrete link, som du bruger til at logge på. Det foregår på Zoom, og du behøver ikke at gøre andet end at følge linket.

 

Er du ude af stand til at deltage på selve tidspunktet, kan du få tilsendt en lydfil med webinaret, men det forudsætter at du klart gør mig opmærksom på det på mail.

 

Webinaret varer på begge datoer fra 19 til 21, og undervejs får du mulighed for at stille spørgsmål, ligesom undervisningen vil udmunde i en praktisk øvelse. Vel mødt!

 

 

SOULFLOW UDDANNELSEN

De selvhelende processer er især et fokus vi arbejder med i SoulFlow, og du kan altid prøve en session hos mig. Det kræver kun en mail til sorenhauge@gmail.com – Selve uddannelsen kan du læse om her, og næste holdstart er 10. september 2022: www.SoulFlow.nu

 

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981 og er desuden magister i idéhistorie og filosofi. De senere år har han i sit firma WildHeart specialiseret sig i SoulFlow Metoden (en healingsterapeutisk arbejdsform) og Vild Spiritualitet (vildhjertevejen). Han er forfatter til mere end 20 bøger, heraf flere på engelsk. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Søren er frit knyttet til Lorian Association i USA som forfatter og underviser, har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde og leder årligt grupperejser, senest til England, Bulgarien, Irland og ikke mindst Færøerne, hvor han har været mange gange. Han har privat klientpraksis og bor i Ejby Ådal ved Isefjord på Sjælland. www.sorenhauge.com