LYDFILER MED VILDE JULEMEDITATIONER

 

Lydfilerne "JULENS SJÆL"  har været en stor succes lige siden de blev søsat i 2015, og de er stadig lige relevante. Inspirationensstrøm lader sig imidlertid ikke tilfredsstille, men har sit bestandige flow. Derfor mærkede jeg i år, at noget nyt var  på vej, og at der måtte tages en ny kurs ud i de vilde egne, der hvor Julens mysterium ikke længere er indfanget af vanlige traditioner.

 

Vær derfor forberedt på at du med disse meditationer kommer helt andre steder hen, end hvor du normalt færdes, når Julen er på tale. Men det ér Julemysteriet, som udfolder sig. Det ér en rejse ind i Midvinterens indre skatkamre. Lydfilernes "JULENS SJÆL" vil kunne give dig dybere perspektiver på Julen, som du "kender den" - men her forlader vi "menneskehuset" og tager ud, hvor vinden blæser frit. Velkommen, hvis det kalder på dig!

 

HER ER HVAD DU FÅR 

 

1) INTRODUKTION TIL REJSEN: Rejsen til den milde vildhed – (Lydfil på 12:46 min.)

 

2) ULVEN OG DEN LYSENDE VILDHED: Åbningen til troens lys i Øst – (Lydfil på 37:35 min.)

 

3) TRÆET OG DEN STORE FORBUNDETHED: Åbningen til håbets nærvær i Syd – (Lydfil på 32:38 min.)

 

4) DET FAVNENDE HJERTES RUM: Åbningen til kærlighedens varme i Vest – (Lydfil på 31:59 min.)

 

5) HJORTEN OG DEN STILLE KRAFT: Åbningen til den dybe fred i Nord – (Lydfil på 28:21 min.)

 

6) DE FIRE PORTE OG ROSEN: Åbningen ind til Essensen i livets midte – (Lydfil på 42:18 min.)

 

PRISEN

 

Du får de 6 lydfiler for 200,- kr. Jeg har sat prisen, så alle interesserede skulle kunne få råd.

 

SÅDAN GØR DU

 

Hvis du gerne vil inspireres gennem disse lydfiler, så er proceduren enkel og består af 3 simple trin:

 

FØRST: BETAL 200,- kr. på MobilePay – 20 30 20 (WildHeart) HUSK at angive dit navn + ”VILDE JULEMEDITATIONER” ved overførslen.

 

DERNÆST: SEND MAIL til mig på sorenhauge@gmail.com og bed om lydfilerne ”VILDE JULEMEDITATIONER”. Hvis det er en gave til en ven, så skal du opgive din vens mail. Ønsker både du selv og en ven, så betaler du for jer begge og opgiver vennens mail. Så kommer det til jer begge to på mail via WeTransfer!

 

HUSK at sende mailen. Ellers modtager du intet  (Folk glemmer det undertiden, og jeg kan da intet stille op )

 

TIL SIDST: Så snart 1 og 2 er på plads og registreret, får du tilsendt en WeTransfer-invitation på mail. Den skal du acceptere  INDEN EN UGE (herefter sletter WeTransfer filerne) og kan så direkte downloade lydfilerne på din computer. Det er nemt og praktisk og 100% gratis. Lydfilerne er helt almindelige M4A(.m4a) filer.

 

HUSK at du er ansvarlig for at foretage ovenstående, og at jeg desværre ikke kan yde dig teknisk assistance, hvis noget går galt. Proceduren er enkel og helt normal. Er der noget du ikke kan finde ud af, så søg venligst hjælp hos venner eller familie. Det tager mig tid at modtage bestillinger og oploade filerne, og jeg kan desværre ikke derudover bruge tid på teknisk hjælp.

 

DU ØNSKES MASSER AF INSPIRATION
OG EN RIGTIG GLÆDELIG OG FREDFYLDT JUL!

SØREN HAUGE
www.sorenhauge.com
www.soulflow.nu