DIN REJSE

Vildhjerterejsen er din fra det øjeblik, hvor du beslutter dig for at blive levende igen, og trækker dig ud af søvnighedens og selvfølgelighedernes jerngreb. Det er din frigørelsesrejse fra de bevidstløse normers små kasser, til de store vidder, som du er født til at være i. Det er din fuldstændigt forunderlige opdagelsesrejse, hvor du igen begynder at mærke den friske vind, og hvor den vise uskyld igen begynder at boble i dit indre – som glædens funklende dugdråber. Og dette er kun begyndelsen!

 

GENFORTRYLLELSEN

Vi har ladet os tæmme af normer, fordomme og naturfremmedgørelse, i en grad, hvor vi ikke kan mærke os selv mere, og ikke rigtig ved, hvad vi skal udfolde. Heldigvis er tiden kommet til at vågne op til livets lystfyldte genfortryllelse. Den magi vi troede forsvandt, har aldrig forladt os. Den befinder sig i det mellemrum, som adskiller fortidens minder og fremtidens forventninger – lige her i det tindrende nu, hvor alt er nyt og uventet – stjernetindrende, jordduftende og hjerteblødt.

 

KOM MED, OG DELTAG MED ANDRE

Vi bruger en weekend på Ådalens kursuscenter, omgivet af storslået natur og i fredfyldte rammer. I løbet af to dage vil vi åbne portalerne til den magi, som vi kendte før vi fik sprog, og den naturlighed, som er vores fornemste grundnatur. Weekenden vil indeholde undervisning, meditationer, energetiske øvelser og naturkontakt i en atmosfære af tillid og tryghed til at udforske ukendt land. Glem alt om at præstere noget, leve op til en standard eller udøve krævende disciplin. Du skal bare være dig, og lade dit hjertekompas vise vejen.

 

DIN VILDHJERTENATURS TRE BEN

Hvis din vildhjertenatur skal begynde at folde sig ud, er der tre ben, som skal aktiveres, og dette har særlig opmærksomhed i weekenden:

 

1. At stå dybt i dig selv. Livskunsten at være dybt forankret. At være dig og ære den værdighed, som er dit væsens kerne og dit ydre udtryk.

 

2. At hvile blødt i verden. Livskunsten at være bevidst forbundet. At være mild og aldrig isoleret, men altid ét med universets åndedrag.

 

3. At flyde frit på bølgen. Livskunsten at være i konstant fornyelse. At være vild og åbne dig for livets under, som altid er lige, hvor du er.

 

 

DINE TRE SFÆRERS UDFOLDELSE

Hvis din vildhjertenatur skal kunne blomstre, er det vigtigt at dine tre sfærer alle kommer i udfoldelse, så ægthed, nænsomhed og vildhed kan frisættes. Kroppens sfære må være forankret, så dit indre kan komme i ægte, solidt og sundt udtryk. Hjertets sfære må være i forbundethed, så din empatiske dybde og dit nænsomme nærvær kan åbne sig. Hovedets sfære må være i levende fornyelse, så vildheden kan vise sig legende kreativt i dit liv. Når dine tre sfærer samarbejder, er forudsætningen for vildhjertets udfoldelse skabt. Med andre ord, krop, hjerte og hoved må være i kraftfuldt og mildt flow – så du kan synge din livssang ind i verden. Intet kan være vigtigere. Det sker dybt individuelt, og derfor må det udforskes i praksis. Udviklingen af denne proces, som vildhjerterejsens landkort, vil vi derfor have i fokus i weekenden. Det vil vi gøre gennem tre indgange:

 

1. Naturflow – kropsliggørelse og kontakt til naturens elementer og indre liv.

 

2. Hjertesansning – åbning til empatisk tilstedeværelse og dyb forbundethed.

 

3. Mellemrumsværen – bevidstgørelse af det legende og skabende nu.

 

Kurset er i sin helhed en indføring i dette univers, og åbner både til øjeblikkets muligheder og til den videre rejse ind i vildhjertets udfoldelse. På den måde udgør kurset en helhed i sig selv, og kan samtidig danne optakt til en mulig fortsættelse. Vær velkommen som du er – og lad eventyret blive virkelighed.

 

 

BOGEN VILDHJERTE

Bogen Vildhjerte går hånd i hånd med kurset og sætter scenen for den praksis og opdagelsesrejse, som kurset inviterer til. Den er netop udkommet på Forlaget WiseHeart og kan købes signeret på kurset. Bogen åbner ind til den vise uskyld og ustyrlige kraft, som du og jeg og verden behøver, og viser vej til den magiske vildhed, som er verdens håb. Bogen er et kald til at vi vågner fra den tamme, passive forudsigelighed, til det levende livs mirakuløse under. Bogen er illustreret og på 179 sider. Du får som kursusdeltager bogen gratis og signeret.

 

PRAKTISK

 

TID

Lørdag og søndag den 30 og 31. oktober klokken 10-17, begge dage. Kom meget gerne fra 9.40, så vi kan begynde uden forsinkelser.

 

PRIS

Weekend-workshoppen koster 2050,- kr. inklusiv kaffe/te/kage/frugt og bogen Vildhjerte. Du medbringer selv frokost. Stedet har et køleskab, så du kan opbevare din medbragte frokost.

 

PÅKLÆDNING

Da vi bruger noget af tiden til øvelser udendørs, så er det vigtigt at du tænker på at have tøj på til lejligheden, og gerne et siddeunderlag. Er det skønt vejr, så giver det sig selv. Blæser eller regner det, så sørg for at kunne være ude alligevel. Naturen er vores ven med alle sine ansigter og alt rummer læring.

 

OVERNATNING

Det er muligt at overnatte på Ådalen Kursuscenter (www.visitaadalen.dk). Kontakt for nærmere info: info@visitaadalen.dk

 

TILMELDING OG BETALING

Du skriver en mail til mig på sorenhauge@gmail.com og oplyser dit navn og din adresse. Samtidig indbetaler du depositum på 900,- kr. eller det samlede beløb på de 2050,- kr. enten via bank – Merkur: 8401 – 156 3842, eller via MobilePay til WildHeart 203020. Når depositum og mail med personlige oplysninger er på plads, er du tilmeldt. Det samlede beløb skal senest være betalt 22. oktober. Tilmelding og betaling er bindende.

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981 og er desuden magister i idéhistorie og filosofi. De senere år har han i sit firma WildHeart specialiseret sig i SoulFlow Metoden (en healingsterapeutisk arbejdsform) og Vild Spiritualitet (vildhjerterejsen). Han er forfatter til mere end 20 bøger, heraf flere på engelsk.

 

I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger.

 

Søren er knyttet til Lorian Association i USA som forfatter og underviser, har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde og leder årligt grupperejser, senest til England, Bulgarien, Irland og ikke mindst Færøerne, hvor han har været mange gange. Han har privat klientpraksis og bor i Ejby Ådal i bunden af Isefjord på Sjælland.