Vildhjerterejsen er din fra det øjeblik, hvor du beslutter dig for at blive levende igen, og trækker dig ud af søvnighedens og selvfølgelighedernes jerngreb. Det er din frigørelsesrejse fra de bevidstløse normers små kasser, til de store vidder, som du er født til at være i. Det er din fuldstændigt forunderlige opdagelsesrejse, hvor du igen begynder at mærke den friske vind, og hvor den vise uskyld igen begynder at boble i dit indre – som glædens funklende dugdråber. Og dette er kun begyndelsen!

 

I løbet af det dobbelte webinar vil du blive indført i, hvad vildhjertets natur er, og hvordan du kan tage de vigtige skridt for at din vildhjerterejse for alvor kan udfolde sig. Her er hvad du konkret kan imødese:

 

 

Du vil blive delagtiggjort i helt konkrete øvelser, der vil hjælpe og inspirere dig. Nogle af dem vil du kunne opleve direkte under webinarerne. Du vil blive hjulpet til at opdage din vildhjertenatur gennem tre tydelige tegn. Og du vil få viden om de tre sfærer for vildhjerteværen og hvordan de udvikles.

 

Webinarerne er helt selvstændige og kræver ingen forudsætninger. Samtidig kan de også danne optakten, hvis du senere ønsker at deltage på et vildhjertekursus hos Søren Hauge.

 

Bogen Vildhjerte er også en mulig rejseledsager, og den viser vej ind til det, der åbner for den vise uskyld og ustyrlige kraft, som du og jeg og verden behøver, og peger mod den magiske vildhed, som er verdens håb. Bogen er et kald til at vi vågner fra den tamme, passive forudsigelighed, til det levende livs mirakuløse under. Bogen er illustreret og på 179 sider, 200 kr., og den sælges HER.

 

 

PRAKTISK & SÅDAN GØR DU

 

HVAD ER WEBINARER?

Et webinar er en "live"-videotransmission til dig på din computer, lige der hvor du sidder, og det foregår via Zoom, hvor du bliver undervist sammen med andre. Får du lyst kan du skrive spørgsmål til mig, som jeg besvarer i undervisningen. Andre kan også spørge, og du kan også se deres kommentarer. Undervisningen optages på lydfil, så du altid kan genhøre den. Det sker via en mail, hvor du får et download-link. Kan du ikke nå frem i tide, kan du derfor høre optagelsen efter den er færdig og sendt dig.

 

HVORDAN?

Dagen før webinaret får du en mail fra Zoom med link til selve webinaret. Det skal du bruge for at logge på. Det er nemt og ligetil. Du kan vælge bare at se webinaret uden at gøre noget. Du kan også spørge mig undervejs i en chatboks - det bestemmer du helt selv. Alle vil kunne se dine spørgsmål og du kan se andres spørgsmål og kommentarer. Jeg kan vise dias og andet, hvis det behøves, men for det meste er det mig du vil se, og jeg er som regel hjemme, når transmissionen sker.

 

TID: Dobbeltwebinaret afholdes 2 & 9. december 2021 kl. 19:00-21:00, inklusiv 10 minutters midterpause.

 

PRIS: De to samlede aftener koster 350 kr. Det er ikke muligt at købe den ene halvdel, da alt udgør en samlet helhed.

 

TILMELDING: Du sender mig en mail på sorenhauge@gmail.com OG indbetaler beløbet. HUSK begge dele!

 - jeg kan ikke invitere dig, hvis ikke du mailer til mig med ønsket om at deltage - selvfølgelig samtidig med at du betaler. Du kan bare skrive: "Jeg tilmelder mig hermed vildhjerte-webinar".

 

BETALING I DANMARK: Sker på MobilePay 20 30 20 (WildHeart) - bemærk: Mit private MobilePay med mit telefonnummer, som jeg tidligere har brugt, skal IKKE benyttes, så tjek at det er ovenstående 6-cifrede erhvervsnummer, der tilhører mit firma, WildHeart. Bankoverførsel kan bruges hvis du ikke har MobilePay. Det er da til Merkurbank ​reg. 8401, konto 156 3842​. Straksoverførsel foretrækkes, så der ikke skal ventes i 1-3 dage - det koster sikkert et gebyr på få kroner.

 

BETALING UDLAND: Du kan også overføre internationalt, fx. fra Norge eller Sverige - men må da huske SELV at betale din del af gebyr for overførsel, som i Norge er 60 kr. (HUSK at jeg modtager DANSKE kroner - ikke norske eller svenske, da kursen er anderledes). ​International ​transfer: ​Swift: mekudk21 - IBAN: dk8684010001563842​. (Jeg kan ikke hjælpe dig med det praktiske, men med Swift og IBAN har du det nødvendige.)

 

SENEST: Du skal betale og sende mig mail allersenest dagen før et webinar for at nå at være med i live-transmissionen. I tilfælde af at jeg er ude af stand til at nå at koble dig på, må du regne med at det så er via lydfil, som du får adgang til.

 

INGEN REFUNDERING: Hvis du ved en fejl tilmelder dig et allerede overstået webinar, så kan jeg kun tilsende dig lydfilen. Jeg refunderer ikke betaling.

 

 

WEBINAR-UNDERVISER

 

Søren Hauge

Søren har arbejdet som underviser, mentor, guide og forfatter siden 1981 og er desuden magister i idéhistorie og filosofi. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger, heraf flere på engelsk, og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow Metoden og Vildhjerteundervisning. Søren har årtiers erfaring med arbejde i holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde og ledelse af grupperejser, senest til England og Færøerne, Bulgarien og Irland. Han har privat klientpraksis og bor i Ådalen Kursuscenter i Lejre kommune på Sjælland.