Lydfiler til inspiration i julemåneden

 

EN IDE TOG FORM

 

Det var i 2015, december måned nærmede sig. Pludselig var det for sent at arrangere et juleforedrag, og min kalender var propfuld. Og så fik jeg en ny ide: At gøre foredraget tilgængelig for alle, uanset hvor de bor. Ideen voksede helt af sig selv, og inden jeg fik set mig om, var der blevet skabt 7 lydfiler med mere end 4 timers formidling om julen, afrundet med en meditation og en PDF-fil med de 12 hellige nætters inspiration i en helt NY udgave.

 

Det blev en vild succes, og jeg modtog mange smukke og rørende responser. Så derfor skal i år ikke være uden denne mulighed. Derfor: her er det – vupti – parat til dig, så du kan få juleinspiration lige når du har lyst og tid – hjemme hos dig selv – og du kan vel at mærke beholde det hele med det samme!

 

HER ER HVAD DU FÅR

 

1) NATURENS INDRE LYSHØJTID
Vintersolhvervet – (Lydfil på 25:49 min.)

 

2) GAVEGIVEREN
Julemandens arketype – (Lydfil på 27:01 min.)

 

3) JULETRÆET
Himmel-jord-hjerte-forbindelsen – (Lydfil på 30:23 min.)

 

4) DEN KOSMISKE FØDSEL
Barnet i os – (Lydfil på 53:58 min.)

 

5) DE 12 HELLIGE NÆTTER
Hjerterejsen – (Lydfil på 30:11 min.)

 

6) JULENS SJÆL
Essensen – (Lydfil på 40:45 min.)

 

7) MEDITATION
Julemysteriet – (Lydfil på 45:28 min.)

 

8) PDF-FIL
De 12 hellige nætter – ILLUSTRERET TEKSTFIL PÅ 4 A4-SIDER.

 

9) PDF-FIL
De 12 hellige nætter –  De 12 + 12 julesætninger – TEKSTFIL

 

OG PRISEN…

 

Du får de mere end 4 timers formidling, meditation og PDF-fil for 200,- kr. Jeg har sat prisen, så alle interesserede kan få råd. Det er den hidtil dybeste og mest omfattende undervisning jeg til dags dato har givet om Julen. I sin helhed er det en rejse gennem de 7 energicentres verden, og hver især er de portaler til verdener med videre udforskning og fordybelse.

 

SÅDAN GØR DU

 

Hvis du gerne vil inspireres gennem disse lydfiler, så er proceduren enkel og består af 3 trin:

 

1. FØRST

 

BETAL 200,- kr. på MobilePay – 20 30 20 (WildHeart).

 

HUSK at angive dit navn + ”JULENS SJÆL” ved overførslen!

 

2. DERNÆST

 

SEND MAIL til mig på sorenhauge@gmail.com og bed om lydfilerne ”JULENS SJÆL”. Hvis det er en gave til en ven, så skal du opgive din vens mail. Ønsker både du selv og en ven, så betaler du for jer begge og opgiver vennens mail. Så kommer det til jer begge to på mail via WeTransfer!

 

HUSK at sende mailen. Ellers modtager du intet 🙂 (Folk glemmer det undertiden, og jeg kan da intet stille op :)) Ved bankoverførsel tager det længere tid at modtage, da overførslen normalt tager minimum en dag.

 

3. TIL SIDST

 

Så snart 1 og 2 er på plads og registreret, får du tilsendt en WeTransfer-invitation på mail. Den skal du acceptere INDEN EN UGE (herefter sletter WeTransfer filerne) og kan så direkte downloade lydfilerne på din computer. Det er nemt og praktisk og 100% gratis. Lydfilerne er helt almindelige M4A(.m4a) filer.

 

HUSK at du er ansvarlig for at foretage ovenstående, og at jeg desværre ikke kan yde dig teknisk assistance, hvis noget går galt. Proceduren er enkel og helt normal. Er der noget du ikke kan finde ud af, så søg venligst hjælp hos venner eller familie. Det tager mig tid at modtage bestillinger og oploade filerne, og jeg kan desværre ikke derudover bruge tid på teknisk hjælp.

 

DU ØNSKES MASSER AF INSPIRATION
OG EN RIGTIG GLÆDELIG OG FREDFYLDT JUL!

Søren Hauge

www.sorenhauge.com
www.soulflow.nu