GENOPDAG DIG SELV OG FIND DIN VEJ!

Kan du mærke, at du har brug for at mærke dig selv igen og komme videre i livet ud af et spor, som giver mening og glæde for dig? Kan du mærke at det er tid til at prioritere dig selv for at du kan leve dit ægte liv, med følsomhed, kraft og originalitet? Og har du en oplevelse af, at naturen kan være en vigtig hjælper i denne proces? Så er her en mulighed.

 

NATUREN SOM VEJVISER

I disse år bliver det klart, at naturen er den hidtil alt for oversete healer, og at det er vitalt at genoptage dens enorme støtte og kraft. Længere ophold i naturen har ikke overraskende vist sig at være stressreducerende og har en dybt helende virkning på vores sind og krop. Naturen som terapeutisk faktor bliver genopdaget. Den levende natur kan direkte vække noget særdeles dybt i vores egen indre natur. Den kan blive vores støtte og vejviser. Derfor kan guidede sessioner i naturen blive som stifindere til et nyt liv, hvor hjertet er i centrum.

 

NATURSESSIONER

En natursession foregår udenfor, i dette tilfælde i Ejby Ådal ved Isefjord. Sessionen tager i alt halvanden time fra start til slut. Efter en indledning foretager vi en bevægelse gennem det valgte område, og lader det ske, som øjeblikket åbner til. Mødet med elementerne og alt det, der er til stede, har sin helt egen puls og retning, som du hjælpes til at læne dig ind i. Vi afslutter med at lande og forankre det, som er blevet tilgængeligt for dig. Forløbet er dette:

 

1. KLARING

Vi begynder med at afklare, hvad du ønsker at få hjælp til, så sessionen har et klart fokus. Denne del af processen kan være indledt allerede i vores kontakt før mødet. Selve afklaringen fører til den egentlige præcisering eller klaring. Her guider jeg dig først og fremmest til at komme bedre i kontakt med dig selv, så du kan blive åben for nuets muligheder.

 

2. ÅBNING

Undervejs fungerer jeg som nænsom fødselshjælper, så du kan udfolde det, som sker på en måde, der gør dig lydhør og åben for din egen visdom. Det bliver vigtigt at give plads til, at det vigtige i øjeblikket kan udfolde sig. I fællesskab lander vi gradvist det helt centrale og lader det sænke sig i din indre jord som et frø, der herefter kan blive vandet i dit indre.

 

3. FÆSTNING

Fæstningen er at det, som vokser frem i sessionen, kan få mulighed for at vokse i dit liv og skabe frugtbare resultater. Det er helt afgørende at nye åbninger forankres, så de bliver en del af dit levede liv, og ikke blot blæser bort som frø i vinden. Efter fæstningen takker vi for dagens proces, afslutter det aktuelle og ser fremad mod den videre udfoldelse af det ønskede i dit liv. Sessionen har altså i sin helhed tre faser:

 

1) KLARING: Skabelse af ro og klart nærvær.

2) ÅBNING: Det aktuelle udfolder sig i nuet.

3) FÆSTNING: Essensen landes og forankres.

 

Som en hjælp i nogle sessioner kan det blive helt naturligt at manifestere noget ønsket gennem en enkel, dybtvirkende proces. Det kan være i form af et ritual, hvor vi inddrager naturens elementer – Jord, vand, vind og lys – på et særligt sted, hvor du kan fæstne det essentielle. Dette kan tage mange udformninger, men enkelheden vil være central, ligesom kontakten med himmel, jord og hjerte altid er i centrum. Målet er altid at hjælpe dig med at frisætte det vildhjerte, som du altid er i din essens.

 

BOOK EN SESSION

Lyder ovenstående som noget, der taler til dig, så kan du booke en session hos mig. Du får første natursession med rabat, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

 

PRØVESESSION (første gang): 700,- kr. (90 min.)

EFTERFØLGENDE SESSION (normalpris): 1100,- kr. (90 min.)

FORLØB 3 SESSIONER (særtilbud): 2700,- kr. (3 x 90 min.)

 

BAGGRUND

Jeg har arbejdet på fuld tid som selvstændig med spiritualitet, både som formidler, vejleder og forfatter i mere end 40 år. I denne proces har naturen altid spillet en central rolle. Jeg har ledt spirituelle grupperejser til udvalgte naturdestinationer i England, Bulgarien, Irland og især på Færøerne, ligesom jeg har guidet talrige naturvandringer i Danmark. I udviklingen af SoulFlow-terapien og tusinder af sessioner med klienter gennem 14 år, har jeg skærpet sansen for naturen som terapeutisk rum. Dette får fuld plads i de natursessioner jeg tilbyder.

 

HER FINDER DU MIG

Du er meget velkommen til at komme til mig. Jeg bor i Ejby Ådal ved Isefjord, og du kan se detaljer om det praktiske lige HER. Jeg ser frem til at møde dig.